George Michaelt kábult állapotban őrizetbe vették

George Michael egykori pop-szupersztárt kábítószer birtoklása miattLondonban a hét végén őrizetbe vette, majd óvadék ellenében szabadonbocsátotta a rendőrség, amely kocsijában jelentős mennyiségűpornóanyagot is talált.

A Wham! brit banda volt énekesét még szombaton kocsija kormányának dőlve, gyakorlatilag ájultan találták a brit fővárosban, a híres Hyde Park Cornernél.

Mint hétfőn egy rendőrségi szóvivő elmondta, járókelők jelentették be, hogy egy személyautó rosszul parkol. A kocsi vezetőjét a kormánykerékre borulva, gyakorlatilag ájultan találták, s az orvosi vizsgálat megerősítette a kábítószer-fogyasztás gyanúját.

Michael Range terepjárójában a brit lapok szerint hasist és folyékony ecstasynak is nevezett GHB drogot találtak.

Mivel Michaelnél magánál nem találtak semmilyen kemény drogot (mint amilyen például a heroin), még a hétvégén szabadon engedték, de a jövő hónapban be kell mennie a rendőrségre az ügyében hozandó további döntés végett.

Mint a Sun című bulvárlap írta, az énekes számára a drogleletnél jóval kellemetlenebb hogy kocsijának csomagterében rengeteg pornográf anyagot, szexjátékszereket és -maszkokat is talált a rendőrség.

A szex már 1998-ban, Los Angelesben is rendőrségi fogdába az énekest: azért vették őrizetbe, mert egy meleg találkahelyként ismert nyilvános vécében tisztességtelen cselekményt hajtott végre.

Azt a popsztár már többször is elismerte, hogy hasist szív. A The Mirror brit bulvárlap 1997-ben azt írta, hogy naponta 25 hasis-cigarettát füstöl el. Ugyanennek a lapnak nyilatkozva beszélt először arról is, hogy homoszexuális kapcsolata volt Anselmo Feleppa 1993-ban AIDS-ben elhunyt brazil divattervezővel. Néhány hónappal ezelőtt pedig közölte, hogy már hosszabb ideje új (férfi) szerelme van, Kenny Gloss személyében, akivel házasságot akar kötni.

George Michael egykor az olyan nemzetközi sztárok sorába tartozott, mint Michael Jackson, Madonna és Prince. A nyolcvanas években aratta legnagyobb sikereit.

(forrás: MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.