Hibáztunk

Elnézést kérünk dr. Börzsönyi Jenőnétől, aki a tegnapi Magyar Nemzetben, valamint a TV 2-ben földúltan beszélt arról, hogy kárt és fájdalmat okoztunk neki azzal, hogy a Fidesz "rosszabbul élünk" kampányának egyik plakátarcával azonosítottuk, holott az nem ő.
Hibáztunk.

A történetnek számunkra is van fájó pontja. Ha dr. Börzsönyi Jenőnének valóban kárt és fájdalmat okozott az, hogy őt hittük a politikai plakát szereplőjének, könnyen tehetett volna ellene - többszöri megkeresésünkre, a telefont fölvéve akár indulatosan is válaszolhatott volna kolléganőnk kérdésére: nem én vagyok az! De nem ezt tette. Lecsapta a kagylót. Amihez persze szintén joga van, és nem mentség számunkra, hogy ezt tette.

Ami egyben figyelmeztetés is számunkra: az ismét hiszterizálódó közeg arra int bennünket, hogy minden eddigi mértéken felül körültekintőnek kell lennünk.

Hosszan magyarázkodhatnánk, hány közvetett információt szereztünk arról, hogy a poszter őt ábrázolja - fölösleges mentegetődzés lenne, nem több. Nem szerencsés az sem, ha most, lapzártakor arra hivatkoznánk, hogy a hölgy mostanáig sem jelentkezett jogos panaszával a szerkesztőségben. Pedig az volna a természetes, ha az ember ott kérne helyreigazítást, ahol a méltánytalanságot vele szemben elkövették.

Egyelőre tehát csak így, közvetve van módunk tőle bocsánatot kérni. Megtesszük.(A szerk.)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.