Bemutatta jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Szegedi kampányközpontjában - egy egyetem közeli albérletben - pénteken bemutatta jelöltjeit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP); egy kivétellel mindegyiküket Nagy Istvánnak hívják, a titokzatos jelöltről Niner Kuduri Ussurról azonban a párt szóvivője Kovács Gergely nem kívánt részleteket elárulni.

A néhány héttel ezelőtt intenzív kampányt indító - a választási harcot kifigurázó - "ál-párt" nem ígér egyebet, mint örök életet és ingyen sört, na meg persze adócsökkentést. A csongrádi megyeszékhelyen két és fél esztendővel ezelőtt feltűnt kétfarkú kutya a választási indulásnak köszönhetően országos ismertségre tett szert - mondta a mutáns állatot megalkotó street art művész.

Az interneten keresztül már sok helyről jelezték csatlakozásukat önkéntesek, ígéretük szerint a napokban a fővároson kívül, Kaposvárott, Székesfehérváron és Veszprémben is megkezdődik a plakátkampány - közölte a szóvivő. Szükség is van a publicitásra, hiszen a többi politikai erőhöz hasonlóan az MKKP is elkezdte a ajánlószelvények gyűjtését - tette hozzá.

Természetesen annak, aki jelöltjeinket támogatja, tisztában kell lennie azzal, hogy érvénytelen lesz az általa kitöltött ajánlószelvény. Nem haszontalan azonban a párt honlapján - melyet már több mint tízezren látogattak meg indulása óta - megadott postafiók címre eljutatni a szelvényt, terveink szerint az így összegyűlt cédulákból egy óriási kétfarkú kutyát rakunk ki - mondta Kovács Gergő.

Sajnos a negatív kampány az MKKP-t is elérte: megalakult az Egyfarkú Kutya Párt, amely az interneten valótlan rágalmakat kezdett terjeszteni az "ál-párt" jelöltjeiről. Írásaikban azt állítják, Nagy István ügynök volt, illetve egy kínai üzemről közölnek hamisított dokumentumokat, ahol állításuk szerint kétfarkú lényeket gyártanak - tudatta a szóvivő.

(MTI)

A Kétfarkú Kutya Párt választási plakátjai
A Kétfarkú Kutya Párt választási plakátjai
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.