Társasági hírek

A Magyar Labdarúgó Szövetséget irányító ad hoc bizottság úgy határozott, hogy az EURO 2012 Kft. irányítja majd a közös magyar, horvát Európa-bajnoki pályázat előkészítését. A társaság ügyvezető igazgatója Gyárfás Tamás, a hazai szervezőbizottság elnöke lett. Az MLSZ a tulajdonát képező kft.-ben lehetőséget ad üzletrész vásárlására a Horvát Labdarúgó Szövetségnek - olvasható az MLSZ honlapján.

A társaság ügyvezető igazgatója Gyárfás Tamás, a hazaiszervezőbizottság elnöke lett. Az MLSZ a tulajdonát képező kft.-benlehetőséget ad üzletrész vásárlására a Horvát Labdarúgó Szövetségnek -olvasható az MLSZ honlapján.

A szövetség költségvetési nehézségeire tekintettel, az ad hoc bizottság felhatalmazza Berzi Sándor főtitkárt, hogy - Kisteleki István bizottsági elnök előzetes, szóbeli egyeztetései nyomán - kezdjen tárgyalást a Pappas Autó Magyarország Kft. és a Daimler Chrysler Financial Services vezetőivel az MLSZ-szel kötött együttműködések módosításáról.

Szintén a gazdasági helyzet indokolja a szövetség hivatali szervezetének átalakítását, amely tizenhét munkatárs szerződésének felmondásával jár.

Kovács Istvánnak, az ad hoc bizottság titkárának tájékoztatása alapján az NB I-es bajnokság tavaszi fordulóit február 24. és június 3. között rendezik. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.