A gatyaoldás

"Teljesen elvette a kedvem. Kiábrándított. Fel is dühített, hogy legalább egy kicsit játszaná el a hősszerelmest, a vége úgyis ugyanaz lesz." - meséli tovább az India Gyógyszálló történetét Hamaranna.

"Ahogy a partra leértünk, Frida és Yash mögöttünk jött, és nem messze tőlünk foglaltak el két napozópadot. A szemem sarkából figyeltem, ahogy illedelmesen beszélgetnek, de semmi különös nem történt. Ahogy aztán Salim befejezte a mi napozópadjaink szerelmi fészekké alakítását, hirtelen levágta magát az egyikre, és megoldotta a nadrágját. Azonnal rászóltam, hogy ne siessen annyira, mert a nagy lendületben elkezdte kicsomagolnia a gatya tartalmát is. Még le se ültem mellé, és máris a lényegre tért. Hát persze. Ezt már ismertem. Ehhez valóban nem volt szükséges az ágyra ülnöm. Inkább csak térdre ereszkedni a homokban. Hogyne. Blowjob on the beach? Álmodban, kicsikém. A nagyszájú, ragadozó nőstény azonnal bedobta a törülközőt.

A gatyaoldás teljesen elvette a kedvem. Kiábrándított. Fel is dühített, hogy legalább egy kicsit játszaná el a hősszerelmest, a vége úgyis ugyanaz lesz. Attól kezdve már nem is érdekelt az egész. Elképzeltem magamban, hogy majd a végtelenségig felizgatom, aztán bokára tolt gatyával, álló fütykössel hagyom faképnél, és egyszerűen elfutok. Ő meg gondoljon azt, amit akar. Hogy ez a fehér ribanc mennyire elbánt vele. Mehet ő is panaszra a Báróúrhoz. Szemét férfiak, ez a jutalmatok.

De alighogy felocsúdtam a jelenet után, észrevettem, hogy Frida hirtelen felpattan Yash mellől, és határozott léptekkel elindul a panzió felé. Oda sem köszönt, láttam a járásán, hogy nagyon felpaprikázta magát. Így a másik szépség is nálam kötött ki, és felháborodva mondta, hogy az én barátnőm megsértődött, és mi lesz így vele. Nem erről volt szó. "Az a te problémád, miért nem voltál ügyesebb?" - gondoltam magamban, és akkor néztem meg jobban, hogy Frida micsoda lehetőséget szalasztott el. Yash rendkívüli szépsége teljesen összezavart.

Valamit aztán vetítettem nekik, hogy nálunk, Európában nagyon fontos, hogy a férfi a nő kedvében járjon, és a férfiakat is az teszi igazán boldoggá, ha a nőnek örömet szerezhetnek. Ezt egyáltalán nem értették. Az vajon mire lehet jó? Láthatóan elunták a süket szöveget, és egy hirtelen csavarral Salim rátalált végre a megoldásra: "Legyél akkor mindkettőnkkel!" Ó, hát persze. Double blowjob on the beach? Ehhez volna eszetek. És olyan könyörgő arccal néztek rám, hogy egészen megesett rajtuk a szívem. Bámultak rám szótlanul a válaszra várva, én meg elképzeltem, ahogy megteszem nekik. Szétszaggatom mindkettőt a fogaimmal, aztán bezabálom őket ott a parton, a leszopogatott csontokat pedig a hátam mögé hajítom, és haladok tovább új áldozat után szaglászva. Ha nagyon akarjátok, megkaphatjátok. Csakhogy már elment az étvágyam.

Hagytam még, hadd higgyék, hogy fontolóra vettem a dolgot. Reménykedjenek csak, hogy ez lesz nekik a szezon nagy eseménye, de nekem már egyáltalán nem volt kedvem semmihez..."

Tovább az India Gyógyszálló blogba

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.