Szegedre ért a Riport

Demszky Gábor támadása után a Budapest Riport mutációja megérkezett Szegedre. A célpont Botka László és a csongrádi városvezetés.

Lóvé: 15 millió Botkának - egyebek közt ez a szöveg olvasható a Déli riport című, a Budapest Riport mutációjának számító ingyenes kiadvány címlapján. A Fideszhez több szálon is köthető kiadó - a tulajdonosi körben a Mahír Rt., a hírTV és a Magyar Nemzet működtetői szerepelnek - igényes papíron, gondosan tördelt lapot állított elő. Kínos azonban, hogy címlapra tett Jáksó László nem tudta, hogy egy kampánylaphoz kérnek tőle interjút. A Heti Hetes műsorvezetője azt mondja, akaratlanul lett részese a Kész átverés show-nak. Tőle ugyanis valóban kértek, és ő adott is interjút, a bejelentkező szerint egy szegedi lap számára. Jáksó közölte, a lapot nem látta, de nem örül a helyzetnek, és a jövőben sem szeretne egyik politikai erő kampányában sem részt venni. Egyébként pedig meggyőződése, hogy az ő arcával nem lehet voksokat szerezni Magyarországon.

A Déli Riport elsősorban a szegedi polgármester és alpolgármester juttatásait számolgatja, és efféle témákkal operál: csak az árak emelkednek, de nem a színvonal a helyi tömegközlekedésben, Arccal a kassza felé, Miért halott város Szeged?(G. Zs.)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.