"Hangulatos" elképzelés

"Csak együtt sikerülhet" - ez a jelmondata annak a kampánynak, amelyethétfőn indít a 2012-es labdarúgó Eb magyar-horvát közös pályázatánakhazai szervezőbizottsága.

Gyárfás Tamás, a testület elnöke elmondta, hogy fél nap alatt az ügy mellé állította az írott és elektronikus média zömét. A sajtótól azt várja, hogy segítsen változtatni az országban tapasztalható hangulaton, jelesül azon a közvélemény-kutatási adaton, amely szerint Magyarországon feleannyian sem támogatják a kontinenstorna megrendezését, mint a rivális olaszoknál.

Ugyancsak a jövő hétre várható a pályázati munka elkészítésére létrehozott közhasznú társaság bejegyzése, s ha ez megtörténik, az érdeklődők az interneten napról napra nyomon követhetik a pályázat kapcsán befolyó, illetve elköltött pénzek mozgását. "Úgy érezzük, a hazai labdarúgás gazdasági anomáliái kikényszerítik, hogy az Eb-kandidálás pénzügyeiről bárki első kézből értesülhessen - magyarázta Gyárfás, s hozzátette: - Amennyiben pedig a nyilvánosságra hozott adatok olvastán bárki úgy véli, hogy nem jól gazdálkodunk, nem csak lehetőséget adunk számára, egyenesen kérjük is tőle, hogy jelezze ezt nekünk."

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.