Semmi sem drága

Újévi köszöntőjében a köztársasági elnök többek között annak az óhajának adott hangot, hogy a kampányt ne a másik lejáratása döntse el. Egy nap múlva Budapest kiemelt reklámfelületeit birtokba vette a Magyar Vizsla. Az újságot 3,5 millió példányban kívánják terjeszteni. Vajon mennyi pénzbe kerülhet ez? Vajon kik azok, akiknek semmi sem drága?

Orbán Viktornak - túl két vesztes választáson, hogy a hatalmát és tekintélyét pártján belül megtarthassa - muszáj nyernie. Neki semmi sem drága.

Rogán Antal még sose nyert semmit és pártján belül is sokszor volt elnyomva. Választókerületében most gyáván, bolsevista módszerekkel próbálja a hatalmat megszerezni. Neki semmi sem drága!

Schmitt Pál, aki évek óta széttárt karokkal nézi a magyar sport mélyrepülését, aki a nyolcvanas évek doppingkísérleteinek tétlen szemlélője volt, akinek a sportvezetés már kevés és unalmas. A politika érdekli és a hatalom. Neki semmi sem drága!

Deutsch Tamás, aki évekre eltűnt a süllyesztőben, aki most meg akarja mutatni a főnökének, hogy újra a régi. Neki semmi sem drága!

A Magyar Vizslát "hivatalosan" a Friss levegőt Polgári Kör adja ki. Nekik ez drága, de a Fidesznek semmi sem drága!

Kertész Líviusz

Budapest

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.