SZDSZ: tegyék fel a Fidesz-logót a Magyar Vizslára

Az elmúlt napokban bizonyítást nyert, hogy a Magyar Vizsla mögött a konzervatívok állnak - állapította meg Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője közleményében.

A kisebbik kormánypárt politikusa szerint senki sem gondolhatta komolyan, hogy százmilliókat költ egy független civil szervezet a Fidesz szlogenjeinek népszerűsítésére. A civil szervezet  részéről a korrekt magatartás az lenne - jegyezte meg Horn Gábor -, ha nem csak Rogán Antal faxszámát, hanem a Fidesz logóját is feltüntetnék a kiadványon és a hirdetéseken.

"A Magyar Vizsláért vállalni kell a felelősséget, a negatív kampány politikai felelősségét és az ellenőrizetlen információk utáni jogi felelősséget" - olvasható a közleményben, amelyben az  ügyvivő felszólítja a Fideszt, hogy a nagyobbik ellenzéki párt fejezze be "a komikus magyarázkodást, amelynek senki sem ad már hitelt".

Hétfőn a G and G Nyomda Kft. azt közölte az MTI-vel, hogy a Magyar Vizsla című kiadványt készítő nyomda munkatársa küldött faxot a Fidesz-irodából. A kft. közleményének érkezését követő fél órán belül a Fidesz közleményben ismerte el, hogy tévedett, amikor  hamisítványnak vélte azt a dokumentumot, amelyet vasárnap az MSZP sajtótájékoztatóján mutattak be a Magyar Vizsla nevű kiadványról. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.