Gárván: Van vörös és narancs színű festékünk is

Gárván János tegnap este lapunk pécsi tudósítójának elmondta: a fia volt Pesten decemberben, és ő tárgyalt a Fidesz székházában a párt úgynevezett direct mail üzeneteiről.

A Fidesz ugyanis januárban több milliószemélyes levélben fordul a választókhoz. A tárgyalás közben hívta afiút a Magyar Adózók Érdekvédelmi Szövetségének képviselője, és aztkérte, hogy - mivel a Vizsla első számával gondok adódtak - a másodikatküldje el a postának, mert az látni szeretné. A fiú engedélyt kért éselfaxolta a nála lévő példányt. Gárván János lapunkkal közölte: nemgondolta, hogy ennek ilyen politikai következményei lesznek.Hangsúlyozta: az MSZP-nek is dolgoznak, már három éve ők nyomtatják aszocialisták Baranya megyei plakátjait és szórólapjait. "Van piros ésnarancsszínű festékünk is" - fogalmazott. Gárván János magát baloldaliérzelműnek tartja, a fiát a polgári oldalhoz tartozónak. Állításaszerint épp a baloldali érzelmei miatt "rúgták ki" 1991-ben az APEHmegyei igazgatósága éléről. Közölte: a Vizsla nyomtatásáért nem egészentízmillió forintot kaptak.

Gárván János

1948-banszületett. 1972. május 1-jétől közel 20 évig, 1991. október 15-ig azAdó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal és annak jogelőd szervezetébentevékenykedett. Tíz év osztályvezetői megbízást követően öt évig voltaz APEH Baranya megyei elnöke. 1991 októberétől 2000 szeptemberéig acsaládja tulajdonában álló vállalkozást, a G and G Kft-t. vezette, melyrészben ügyvitel szolgáltatást, részben pedig ipari tevékenységet(nyomdaipari szolgáltatást) végez. 2000 szeptemberétőlkönyvvizsgálóként dolgozik, mellette - másodállásban - a 110 főtfoglalkoztató céget vezeti. Pénzügyi jogot tanít a Janus PannoniusTudományegyetemen. Az Országos Vadászkamara pénzügyi-gazdaságibizottságának tagja, a Magyar Nyomtatványt Gyártók és ForgalmazókEgyesületének alelnöke. Több sportegyesületnél tölt be vezetőitisztséget.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.