Átadták az első babakötvényt

Imaév a "nemzet lelki megújulásáért"

A nemzet lelki megújulásáért meghirdetett imaév nyitányaként január 1-jén valamennyi katolikus templomban felolvasták a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelét. E szerint ma is hordozzuk népünk életének lelki sebeit, ránk telepszik az elmúlt évszázadok és évtizedek tragédiáinak és kudarcainak sorozata. A nemzeten belüli bizalmatlanság, az összetartás drámai hiánya olyan seb, amely máig nem gyógyult be. (MTI)

Megyei kezelésben a mádi zsinagóga

A zsidó egyházi építészet egyik legszebb hazai barokk kori épületét, a jelenleg a Kincstári Vagyoni Igazgatóság kezelésében lévő mádi zsinagógát a tervek szerint a jövő év első negyedévében használatba átveszi a Borsod megyei önkormányzat. (MTI)

Demonstrációra készülő vám- és pénzügyőrök

Késik a vám- és pénzügyőrök idei keresetét meghatározó bérmegállapodás, emiatt azt tervezik, hogy - ha addig nem lesz egyezség - január második felében a Parlament előtti tiltakozással hívják fel a politikusok figyelmét elfogadhatatlan helyzetükre. (Munkatársunktól)

Átadták az első
babakötvényt

Göncz Kinga ifjúsági, családügyi, szociális és esélyegyenlőségi miniszter vasárnap a budapesti Szent Margit Kórház szülészetén átadta az első babakötvényt. A nulla óra húsz perckor született kislány, a 2.250 gramm súlyú, 48 centiméter hosszú Horváth Tünde Rozália és 29 éves édesanyja egészséges. Az újév első babája egyébként Miskolcon született nulla óra 15 perckor. Szamkó Dominika Valéria 2.550 grammos és 50 centiméteres. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.