"Tisztelt Képviselő Úr, Kedves Tóni!"

Steiner Pál, az MSZP elnökségének tagja, az V. kerület polgármestere nyílt levelet írt tegnap Rogán Antalnak, a belvárosi Fidesz elnökének, kampányfőnöknek - akit Kerényi Imre főnökének nevez.

A nyílt levél Tisztelt Képviselő Úr, Kedves Tóni! megszólítást alkalmaz, és egyebek között a következőket tartalmazza:

"Tehetséges fiatalembernek ismertelek meg, de azt azért sosem hittem volna, hogy egyszer igazi hadvezér lesz belőled. Persze évek óta figyelemmel kísérhetem, hogyan lettél együttműködő kerületi frakcióvezetőből országos kampányfőnök, és új küldetésednek megfelelően hogyan silányítottad le kedves Belvárosunkat kampánylaborrá...

Tologatod kicsi ólomkatonáidat, rendezgeted a csapatokat hadrendbe, miközben a nagynevű színházi rendező sürög körülötted, hogy a színpadkép is rendben legyen. Ti is érzitek nyilván a puskaporszagot a levegőben...

Mondd, Tóni, te nem félsz? Hadsereget akarsz vezetni? Milyen forradalmat hirdettek? Tényleg egy folyamatosan uszító rendező a legjobb fegyvered? Együtt vezetitek a belvárosi Fideszt, ez a te döntésed, a te ügyed, az már viszont ijesztő, hogy kiváló munkájáért a kerületi tévé irányításával jutalmazod elnökségi társadat.

Okos fiatalembernek ismertelek meg. Azt hittem, tudod, kikkel veszed körül magad. Most már féltelek. És nem csak téged: már féltem tőletek a kerületet, és egyre jobban féltem Magyarországot. Hiába jó a rendeződ, ha rossz a dramaturgia. Szépen kérlek, legalább karácsonyra ne vizionáljatok forradalmat."

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.