Gallup: jelentős a Fidesz előnye

Gallup: jelentős
a Fidesz előnye

A Gallup decemberi adatai szerint a teljes népességen belül az MSZP 24 százalékon áll, a Fidesz 31 százalékon.
A biztos pártválasztók körében a különbség magasabb: a Fidesz előnye 11 százalékos a szocialistákkal szemben. (Munkatársunktól)

Etikai kódexet ajánl
az SZDSZ

Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke a kampány tisztasága érdekében nyílt levelet és az SZDSZ által javasolt etikai kódexet juttatott el
a parlamenti pártok kampányfőnökeinek. (MTI)

Négyesre érettségiztek
az internetezők

Átlagosan 69 százalékos eredményt értek el irodalomból, matematikából, történelemből, angol és német nyelvből az Országos On-line Középiskolai Próbaérettségi Verseny résztvevői. Ez 4-es átlageredménynek felelne meg
a valódi érettségi vizsgákon. (V. A. D.)

A Változás 2006
a Fidesz-programban

A Változás 2006 javaslatcsomag - amelyet Orbán Viktor hétfőn, a parlament idei utolsó ülésnapján a remény csomagjának nevezett, beépül a Fidesz választási programjába - erről döntött a Fidesz szövetségi tanácsa tegnap Siófokon. (MTI)

Az ATV-n folytatódik
a NÉVshowR

Új díszlettel és főcímmel, frissített tartalommal
a Magyar ATV-n folytatódik szilvesztertől a NÉVshowR. Erről állapodott meg Hajdú Péter producer a kereskedelmi csatorna vezetőivel. (MTI)

A MOK tiltakozik egy készülő rendelet ellen

A Magyar Orvosi Kamara tiltakozik az ellen, hogy egy készülő egészségügyi miniszteri rendelet egy évvel meghoszszabbítja az alapellátási készenléti szolgálat rendszerét. Január 1-jétől megszűnt volna a háziorvosoknál a készenlét, mert a sürgősségi ellátást központi ügyeleti rendszerben látják el. A rendelet azoknak az önkormányzatoknak ad haladékot, amelyek az év végéig nem tudják megszervezni a központi ügyeleti rendszert. (MTI)

Dél-alföldi ivóvízprogram uniós támogatással

Tegnap Kecskeméten aláírták a Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megye ivóvízminőség-javító közös programjára vonatkozó projekt előkészítő szerződését. Az ehhez szükséges ellátórendszerek, a kutak és a tisztítótechnológiák létesítése mintegy száztízmilliárd forintnyi költségének kilencven százalékát az európai uniós kohéziós alapok
és a központi költségvetés adja, a fennmaradó részt az érintett 225 település önkormányzatai teremtik elő. (Tudósítónktól)

Rádiós és tévés
pályázatot hirdettek

Hazai alkotók gyermek- és ifjúsági tárgyú irodalmi műveinek televíziós feldolgozásához, kulturális, illetve történelmi témájú tv-, illetve rádiós zenei műsorok készítéséhez nyerhető támogatás az ORTT és a kulturális tárca közös pályázatán. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.