Aján perel

Aján Tamás közleményben tudatta az MTI-vel, hogy megtette a szükséges jogi lépéseket azok ellen a sajtószervek ellen, amelyek részéről őt méltatlan, személyiségi jogot sértő támadások érték.

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség magyar elnöke, aki a napokban lemondott MOB-főtitkári posztjáról, sajtó-helyreigazítási kérelemmel élt az Index internetes hírportálnál és a Népszabadság napilapnál. Hétfőn az Index a helyreigazító közleményt a kérelemmel megegyezően, szó szerint közzétette, a Népszabadság - olvasható a dokumentumban - a helyreigazító közlemény közzétételének csak részben kívánt helyt adni, így a helyreigazítás iránti keresetet az Aján Tamás által felkért ügyvédi iroda megküldte a Fővárosi Bíróságra. 

Ugyancsak pert indított Aján Tamás a Magyar Nemzet napilap ellen személyhez fűződő jogainak valótlan tényállításokkal és híresztelésekkel történt súlyos megsértése miatt - áll a közleményben, amely így zárul: "ennek megfelelően téves az a híresztelés, hogy Dr. Aján Tamás nem reflektált volna az őt ért támadásokra". (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.