Orbán honlapján találhatók lakásának építési engedélyei

Orbán Viktor Fidesz elnök honlapján olvashatóak XII. kerületi lakásának építési engedélyei, amelynek bemutatására szerdai ülésén kötelezte őt a családja gazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság.

"A bizottság tegnapi döntésének megfelelően a lakásom építési és módosított építési engedélyét az internetre, az www.orbanviktor.hu honlapra feltettem" - tájékoztatta Orbán Viktor a honlap tanúsága szerint levélben is Vadai Ágnest, a bizottság elnökét csütörtökön.

A nagyobbik ellenzéki párt első emberének honlapján olvasható 2002. augusztusi keltezésű dokumentum szerint Orbán Viktor és felesége építési engedélyt kapott a XII. kerület, Cinege utca 15. szám alatti lakóingatlanon meglévő kétlakásos lakóépület átalakítására és a tetőtér beépítésére, amelynek során egylakásos lakóépület kerül kialakítása.

Ezt módosítja a 2003. júniusban megadott építési engedély, amely hozzájárul az ingatlanon meglévő egy egylakásos és egy kétlakásos lakóépület átalakításához és a tetőtér beépítéséhez, amelynek során két egylakásos lakóépület kialakítása történik meg, valamint támfalgarázs, kerti építmény és föld alatti tároló létesül.

Kovács Tibor, az MSZP képviselője szerdán azt mondta, a vagyonosodás vizsgálatához van szükség a Cinege úti ház építési engedélyére, mert abból következtetni lehet az ingatlan értékére. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.