Sex sells

"Valljuk be hát: 17 éves lányoknak tényleg nincs helyük erotikus magazinokban, még akkor sem, ha kifejezetten könyörögnének érte... A gyerekek 18 éves korukig gyerekek, addig nekünk kell vigyáznunk rájuk".

Ez a két mondat a legnagyobb magyar bulvárlap szerkesztőségi véleményeként jelent meg szerdán a lap második oldalán. Az első oldalon pedig egy 17 éves lány meztelen teste, ahogy egy másik ruhátlan lányhoz szorítja felsőtestét - csak a lány arca van elhomályosítva, mint a bűnügyi képeken.

Itt valóban "bűnügyről" lenne szó, miután az R-Go zenekar egyik táncosát tizennyolcadik születésnapja előtt fényképezte le az egyik férfimagazin meztelenül, ráadásul egy másik lánnyal erotikusan párt alkotva. Az ismeretlen feljelentő szerint ez pornográfia - fiatalkorúakról ilyen képeket készíteni tilos, és legalább három évi börtönnel sújtható.

A magazin főszerkesztője és a táncos menedzsere tagadják a vádakat, szerintük ők a törvények szerint jártak el. A bulvármagazin viszont nem fogadja el az érvelést, mint a cikk elején olvashatják, elvi szilárdsággal állt ki a fiatalkorúak védelme mellett.

Nos, az erkölcs bajnokai két nagy képen is bemutatják a képeket. Sex sells - mondják az angolszász menedzserek: szexszel mindent el lehet adni. Az olvasó is izgatottabban veszi meg a lapot, ha annak címlapcikke a következő: Szexbotrány! Az olvasó miután behatóan tanulmányozta a két képet, elolvassa a kommentárt, és maga is mélységesen elítéli a dolgot. Így születhetett a mai szám is a szerkesztőségben. Szerző átnyálazta azt a bizonyos magazint, majd felsikított benne a tisztesség.

Persze nem csak a bulvárlap látta meg a szörnyű szeméremsértést, kiborultak mások is. És mindenki bemutatta a fotókat. Közben holnapra már készülnek a cikkek és tévés riportok valamelyik magyar "pornószínésznő" külföldi sikereiről, pénteken jön a sztriptízverseny beszámolója, szombaton meg át lehet tekinteni, hogy melyik magyar “erotikus sztárnak" van a legszebb csinált melle.

A "botrány" segítségével a bulvárlap vélhetően több példányt adott el, és a nézők sem kapcsoltak el az esti műsor alatt. Ráadásul a férfimagazin is kapott egy nagy adag ingyenreklámot, mert gyaníthatóan megsértette a fiatalkorúakat védelmező törvényt.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.