Munkaterápiával lezárt pártvita

Regionális konzultációt tartott tegnap Zalaegerszegen az MSZP országos választmánya Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyei tagjai számára. Hiller István pártelnök, Kiss Péter kancelláriaminiszter és Simon Gábor, az országos választmány elnök pódiumbeszélgetésen is részt vett. A rendezvényt követő sajtótájékoztatón Hiller István elmondta, hogy az MSZP támogatja a költségvetést, mert az karakteresen baloldali és bátor, igazságosságot és biztonságot garantál.

Hiller István tudósítónk érdeklődésére a nagykanizsai pártviszályról - ahol részben a képviselőjelölt-állítás miatt kirobbant vita következtében kettészakadt a városi MSZP-frakció - azt mondta: a választmány szombaton hoz döntést a parlamenti választásokon Nagykanizsán induló jelöltről. Megtudtuk: Göndör Istvánnak nem lesz vetélytársa. Hiller megjegyezte: a városi szervezet vezetői neki azt mondták, hogy mindenben támogatni fogják a jelöltet, így a vita lezárható. A pártelnök a nagykanizsai városi MSZP-frakció kettészakadása kapcsán azt mondta: a város ügyeibe nem tud, és nem is akar beavatkozni.

Kiss Péter - akit márciusban, a Vas megyében kirobbant tagtoborzási botrány után választottak a vasi MSZP-szervezet elnökévé - kijelentette: már nyoma sincs a széthúzásnak Vasban. Úgy fogalmazott: munkaterápiát alkalmazott, és ennek eredményeként ma már nem pártügyekről szólnak a helyi hírek, hanem a fejlesztésekről, egyebek mellett az M9-es út építéséről.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.