Az SZDSZ Semjén Zsolt visszahívását kéri

Alkotmánybíróság előtt a parlament nyilvánossága

Az Alkotmánybírósághoz fordul öt kereskedelmi médium és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége amiatt, hogy a médiumok nem tájékoztathatnak saját képanyaggal a törvényhozás munkájáról. Az RTL Klub sajtófőnökének közleménye szerint az aláírók mindegyike "a sajtószabadság megsértésének tartja, hogy kizárólag az Országgyűlés Hivatala által működtetett, zárt láncú televíziós hálózaton keresztül készített képek alapján adhat tájékoztatást". (Hírösszefoglalónk)

MSZP: együttgondolkodás az előítéletesség helyett

Az előítéletes gondolkodás helyébe együttgondolkodásnak kell lépnie - mondta Németh Erika (MSZP) a Cigány Szolidaritási Nap alkalmából hétfőn. Az Országgyűlés szakbizottságának alelnöke szerint a romák helyzetének javítása össztársadalmi ügy. (MTI)

Az SZDSZ Semjén Zsolt visszahívását kéri

Az SZDSZ arra kéri Áder Jánost, a Fidesz-frakció vezetőjét, hogy hívja viszsza Semjén Zsoltot a vallásügyi bizottság alelnöki posztjáról. Semjén a Vasárnapi Újságban azt mondta: Magyar Bálintnak és pártjának "nem nagyon maradt más, mint megpróbálni összekaparni azoknak az - egyébként szerintem - deviáns embereknek a szavazatát, akik az egyház elleni gyűlöletből, ellenérzésből keresnek olyan pártokat, aki (sic!) kifejezi az ő zsigeri egyházellenességüket". (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.