Kamionok fekete hétvégéje

Hárman meghaltak, hárman súlyosan megsérültek, amikor kamion és mikrobusz ütközött az M1-es autópályán Komárom térségében szombaton. Ugyancsak hárman vesztették életüket, amikor egy másik kamion személyautóval ütközött Zala megyében.

Egy Budapest felé tartó kamion a 88-as kilométerszelvényben eddig tisztázatlan okból a szalagkorlátnak vágódott, és azt áttörve a szemben lévő forgalmi sávban egy Győr felé szabályosan haladó német rendszámú mikrobusszal ütközött. A mikrobuszban német állampolgárok utaztak, akik közül hárman meghaltak, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A magyar rendszámú kamion vezetőjét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Hárman életüket vesztették, amikor egy személyautó és egy kamion összeütközött a 7-es főúton Nagykanizsa és Sormás között szombat hajnalban - tájékoztatta lapunkat Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mint mondta, egy Peugeot 607-es - eddig tisztázatlan okból - áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő teherautóval. A személygépkocsiban utazó család - egy középkorú férfi, felesége és 12 éves kislányuk - a helyszínen életét vesztette. A kamionban ülők közül senki nem sérült meg. A baleset körülményeit a nagykanizsai rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

A sormási baleset helyszíne
A sormási baleset helyszíne
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.