Fapados utazási iroda az interneten

Magyarországon go.hu néven indult az első online diszkont utazási iroda, amelynek termékpalettáján 465 hagyományos és 80 fapados légitársaság, világszerte 40 ezer szállás és több ezer szervezett út érhető el. Az érdeklődők legfeljebb három lépésben foglalhatják le a számukra megfelelő utazási ajánlatot.

Az oldalon található kereső segítségével az utazni szándékozók így a magyar piac csaknem összes utazási ajánlatából válogathatnak. A go.hu komplex online szolgáltatásának és hazai viszonylatban egyedülálló adatbázisának köszönhetően versenytársai várhatóan a legnagyobb nemzetközi utazási portálok lesznek. (Lastminute.com, Expedia.com)

A go.hu keresőmotorjai közül a portál létrehozói szerint a legnépszerűbb a repülőjegy-foglalás lesz, amely a becslések szerint az oldal forgalmának mintegy felét teszi majd ki. Hazánkban először a go.hu-n nyílik lehetőség egy keresés indításával egyszerre hagyományos és fapados repülőjegyek között keresni, sőt a keresőrendszer +/-3 napos indulási/érkezési rugalmassággal, illetve a bécsi indulás lehetőségével is számol - írja cikkében a Prim Online.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.