Állatos, szerintem - jegyzet

Riadt tekintetű argentin patkányok próbáltak menekülni egy üvegkalitkából hétfő este, nehogy agyonnyomják őket a Magyarországról érkezett sztárok. Az átlátszó dobozba nem feküdt be az undortól sírva fakadó, önmagát 120 kilósnak mondó, de az RTL Klub stábjától csak egy S-es méretű pólót kapó Győzike nevű híresség, a kétségbeesetten a falat kaparó rágcsálók így végül megúszták.

Az öt másik, vékonyabb magyar VIP-vendég sem tett kárt a patkányokban.

Nem lett baja annak a 30 különleges madagaszkári óriáscsótánynak sem, amelyet a konkurens csatorna Csaó Darwinjában szórtak egy kádban, bikiniben ülő, bekötött szemű és az érkező bogarakon kissé meglepődő lányra. Pedig az egyik soklábú megakadt a hölgy bugyiján. A műsorvezető segíteni akart, de "az undor mellett erkölcsi okokból" sem tudott. Ezért mikrofonnal verte le a bogarat a fehérneműről. Mindez még tavaly ősszel történt, azóta volt már ebben a műsorban madárpók és kígyó is. Biztosan nem véletlenül foglalkozott a vetélkedővel az ORTT Panaszbizottsága is, megállapítva: a kismellű és nagymellű nők versenyében a nemi jelleg szerinti kategorizálás sérti az emberi méltóságot, és zavart okozhat a fiatalok személyiségfejlődésében. Amúgy a hatóság nyugodt, nem kapkod szankciók után az új műsorok esetében, legfeljebb a parlamentnek írt éves jelentésében írja le az Anyacsavar című műsorról, hogy sérthette az alkotmányos alapelveket, mivel megfosztja a résztvevőket a személyiségi jogaiktól, az emberi méltóságuktól, és azt a káros képzetet erősítette az emberekben, hogy lemondhatnak alapvető jogaikról anyagi ellenszolgáltatás fejében.

Tévéseknél az a mondás járja, hogy az "állatos alkotások" biztos nyerők. Igaz, ami igaz. A hétfői új RTL-es műsort is majdnem 1,9 millióan nézték. A patkányoknak pedig végül is semmi bajuk nem lett. Nem úgy, mint azoknak a férgeknek, amelyeket egy előző műsorban a túlélősziget játékosaival etettek meg.

(a fotó forrása: tv2)

Bogaras hölgy a Csaó Darwinban
Bogaras hölgy a Csaó Darwinban
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.