A jobboldali kis pártok nem működnek együtt Thürmerrel

A Független Kisgazdapárt és a Magyar Nemzeti Szövetség országos elnökei levelükben cáfolják, hogy együttműködésre készülnének a Munkáspárttal.

Dr. Réti Miklós, az FKGP elnöke és Balogh Gyula független országgyűlési képviselő levelükben azt írták: "A Független Kisgazdapárt és a Magyar Nemzeti Szövetség országos elnökei mindenféle valós alapot nélkülözőnek tartják Thürmer Gyula Munkáspárt elnökének több napilapban megjelent nyilatkozatát, miszerint bármilyen technikai együttműködésre készülnénk a Munkáspárttal."

Úgy ítéljük meg, hogy a valótlan tartalmú nyilatkozatok nem szolgálnak egyebet, mint a nemzeti gondolkodású pártok közötti zavarkeltést és az elhatározott összefogás meghiúsítását.

A Független Kisgazdapárt és a Magyar Nemzeti Szövetség elhatárolódik minden olyan kezdeményezéstől és gyakorlati politizálástól, amely a Munkáspárttal bármilyen politikai együttműködésre és együtt gondolkodásra utal.

A választási törvénnyel kapcsolatos módosító indítványainkat Balogh Gyula és Körömi Attila független országgyűlési képviselőkön keresztül a hivatalos utat betartva juttatjuk el a Magyar Parlamenthez.

Arra kérjük Thürmer Gyulát, hogy hasonló tartalmú nyilatkozatok közzétételétől tartsa távol magát."

(NOL)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.