Csak Borsodban vannak járhatatlan utak

A Dunántúl nyugati felén Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében valamint Marcali tájékán még mindig esik a hó. Járhatatlan utak csak Borsodban vannak - közölte az Útinform szerdán.

Jelenleg intenzíven havazik Csorna, Pápa és Tapolca környékén. Hófúvások nehezítik a közlekedést Mosonmagyaróvár és Fertőszentmiklós térségében. A látótávolság 200 méter körüli, de  Mosonmagyaróvár környékén alig 100 méter.

A Dunától keletre eső területeken a havazás megszűnt, de Pest,  Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun és  Csongrád megyében valamint Gyomaendrőd környékén is hókásás,  latyakos a főutak burkolata is. Az M5-ös, az M7-es autópálya jól  járható, de az M1-es lébényi - és az M3-as autópálya gödöllői  szakasza bizony még havas.

A mellékutak országszerte havasak, a letaposott hótól csúszósak, Szabolcsban pedig a hó alatt jeges jégbordás a burkolat.

Borsodban továbbra is járhatatlan a Pere–Abaújszántó, a Felsőzsolca-Bekecs közötti útszakasz és a Szemerétől az országhatárig vezető út és 6 mellékútszakasz személygépkocsival nehezen járható - közli az Útinform. (MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.