Internetes adatbázis megváltozott munkaképességűeknek

Az interneten már elérhető az a munkaadatbázis, amely kifejezetten a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatását szeretné segíteni.

A szolgáltatást a munkavállalók és a számukra állást kínáló cégek díjmentesen vehetik igénybe. A munkavállalók az adatbázisba történő regisztráció után nézhetik meg az oldalon feladott álláshirdetéseket, és egy részletes kereső segítségével választhatják ki az őket érdeklő ajánlatokat.

A munkaadók a regisztrált, megváltozott munkaképességű munkavállalók közül választhatnak munkatársat, illetve állásajánlatot is feladhatnak az oldalon. Az álláshirdetést feladó cégeket - cégnévvel, szlogennel, logóval - a főoldali partnerlistában is megjelenítik az oldal üzemeltetői. A most elindult oldalt hirdetési helyek értékesítéséből, valamint szponzori hozzájárulásokból kívánja fenntartani magát.

Természetesen részletes tájékoztatót talál mindkét fél arról, hogy milyen jogi háttérrel vállalhat és kínálhat munkát, és ennek fényében milyen előnyökkel járhat ez mindenki számára. Speciális támogatásokról is tájékoztatást ad az oldal.

A felhasználók hírlevelet is igényelhetnek, de a felsorolt szolgáltatásokon túl általános apróhirdetéseket is böngészhet az olvasó, illetve egy galériát is végignézhet, melyben kortárs festőművészek alkotásaiból válogathat.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.