Baumgartner még versenyben

Bár a "Jordan-ajtó" - a portugál Monteiro és az indiai Karthikeyan szerződtetésével - bezárult Baumgartner Zsolt előtt, a pilóta menedzsmentje továbbra is tárgyal arról, hogy a számba jöhető lehetőségek valamelyikét véglegesítse a Forma-1-ben - áll a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

A versenyző ugyan szeretne, de egyelőre nem tud választ adni minden kérdésre: - A tárgyalások során több alkalommal is úgy látszott, van esély arra, hogy a Jordan-csapathoz kerüljek, de végül több, újonnan felmerülő körülmény és gazdasági részlet miatt nem sikerült egyezségre jutnunk. További türelmet kérek a sajtó munkatársaitól és a közvéleménytől is: amíg végleg el nem dől az idei évaddal kapcsolatos munkavállalásom, addig erről nem kívánok és - a Forma-1-ben honos íratlan, de nagyon szigorú szabályok miatt - nem is tudok beszélni. Nem szeretném, ha bármi megzavarná a folyamatosan zajló tárgyalásokat, és úgy vélem, hogy csak arról van értelme beszélni, ami nem találgatás, hanem tény. Való igaz, hogy már csupán két versenyzői hely - valamint tesztpilótai állás - maradt szabadon, ennek ellenére a háttérben zajló események ismeretében úgy vélem, nem dőlt még el minden - írja közleményében Baumgartner.

Nem a legesélyesebbnek tartott osztrák Patrick Friesachert szerződteti a Minardi, így a holland Christijan Albers mellett fennmaradó helyre már csak Baumgartner Zsolt és a dán Nicolas Kiesa pályázik - jelentette az MTI.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.