Jönnek a kretén falfirkák

Kedves olvasóink! Örömmel tesszük közhírré, hogy gyűlnek, csak gyűlnek a jobbnál jobb fotók a kreténebbnél kreténebb falfirkákról. Ahogy elnézzük a felhozatalt, hamarosan bemutathatjuk az első etap győztes fényképét, honlapunkon pedig az eddigi legjobbakból készült kollekciót.

Emlékeztetőül: pályázatot hirdettünk, azt kérve Önöktől, hogy ha tehetik, jártukban keltükben kapják lencsevégre a szembejövő falfirkákat, ezek közül is azokat, amelyek a legjobban csípik a szemüket, mert hülyén néznek ki, értelmetlenek vagy, mert készítőjük valami olyat rondított össze velük, amit igazán nem kellett volna. Jeleztük, hogy a kritériumoknak leginkább megfelelő fotók beküldőit megjutalmazzuk, a képen szereplő ákombákomok készítőit viszont egyáltalán nem.

Itt jegyeznénk meg, hogy kaptunk néhány levelet, amelyekből kiderült: akadtak, akik félreértették felhívásunkat. Volt, aki azt a következtetést vonta le belőle, hogy mi itt voltaképpen a várost összefújkálók felmagasztalásán mesterkedünk, sőt olyan üzenet is jött, amelynek feladója egyenesen megrémült: csak lovat adunk a firkálók alá. Ami az első aggályt illeti, leszögezzük: ellenkezőleg, ami pedig a másodikat, szerintünk túlbecsülik a hatást, amelyet pályázatunk a firkálókra gyakorolhat. Volt egy harmadik típusú levél is, ezek írói arra figyelmeztettek, hogy a sok szemét között van arany is. Ezzel egyetértünk, azzal a kiterjesztéssel, hogy Budapestre momentán sajnos nem az értékes graffitik jellemzők.

Egy szó, mint száz, továbbra is várjuk fotóikat a budapest@nepszabadsag.hu vagy az 1960 Budapest címre.

Jó cserkelést!

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.