Továbbra is bizonytalan Baumgartner jövője

Továbbra is többszintű tárgyalások zajlanak Baumgartner Zsolt Forma-1-es karrierjének folytatása ügyében, ennek részeként több napon át Budapesten tárgyalt a versenyző menedzsere, Rick Gorne. Elképzelhető, hogy már a jövő héten döntés születik a pilóta idei szerepléséről.

"Folyamatosak és eredményesek az eddigi tárgyalások, melyek folytatásaként három napot töltöttem Budapesten. Rendkívül jó benyomásokkal utazom el Magyarországról, hiszen az általam megismert társaságok képviselői komoly lehetőségeket látnak Zsolt pályafutásának támogatásában" – mondta a versenyző karrierjét segítő angol menedzseriroda vezetője, azaz Gorne. Hozzátette: reméli, hogy a jövő héten már nemcsak kecsegtető lehetőségekről, hanem konkrét eredményekről is beszámolhat majd.

Az elmúlt idényben a Minardival szerepelt Baumgartner Zsolt nem csak a tárgyalások eredményeire vár, tanulmányaival kapcsolatban is vannak még kötelezettségei "Most legkomolyabban a vizsgáimra készülök a győri főiskolán, de természetesen folyamatosan teljesítem az edzésprogramomat is, hiszen nem lazíthatok. Úgy készülök a 2005-ös évre, hogy bármelyik pillanatban bevethető legyek, amennyiben lezárulnak a tárgyalások. Természetesen, amint olyan stádiumba kerülnek az egyeztetések, hogy arról már lehet beszélni, tájékoztatni fogjuk a közvéleményt a fejleményekről. Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy Gorne úr nagyszabású elképzeléseit rendkívül kedvezően fogadták a hazai partnerek, így komoly remény van arra, hogy a tavalyinál jobb feltételek közepette folytathassam Forma-1-es pályafutásomat."

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.