Breakbeat nagyágyúk az Olof Palme-házban

Január 15-én - szombaton - a FAT partysorozat újabb állomásán a breakbeat nagyágyú JDS és a bootleg szintéren alkotó Fake ID lép fel az Olof Palme-házban.

JDS - akit Darren Pearce-ként, vagy Paradox 3000-ként is ismerhetünk - másodjára látogat hazánkba. JDS olyan aciddel átitatott break alapslágereket készített, mint a Blackout vagy a Purple Funky Monkey, melyek a legendás TCR kiadó gondozásában jelentek meg.

A Fake ID tulajdonképpen a bootleg színtéren Lionel Vinylként ismert és tisztelt Ian Davenport produceri-remixeri alteregója. Ezen a néven elsősorban koszos electro-breaks felvételeket készít, amit ő maga az "electrobollox" címkével illet. A party további fellépői Palotai, Tb-Gon + Marvin, illetve a házigazda Erká.

Jegyek 1800 forintért vehetők elővételben a Trancewaveben (tel: 302 2927, Révay köz 2.), a Deepben (tel: 301 0591, Aradi u. 22.), az Underground recordsban (tel: 343 2641, Király u. 44.), és az Afrofiliaban (tel: 266 3080, Múzeum krt. 7.) illetve a helyszínen - Olof Palme-Ház - 2800 forintért.A budapesti dj-fellépésén a két különböző énjét fogja egyesíteni, vagyis bulizós breaks/electro-breaks stílusú bootlegekre kell számítani.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.