Pandacsöki vízre száll

Ha jó az idő, ha jó a társaság, és ha jó a program, akkor, aki teheti, hajóra száll. Ez utóbbi garantált az elkövetkező napokban, hiszen a Mahart Passnave Személyhajózási Kft. már ma estére Friderika könnyűzenei énekesnőt kínálja programként a légkondicionált Budapest hajó fedélzetén. A koncerthajózás nem előzmény nélküli, a kellően korosak emlékezhetnek az évtizedekkel ezelőtti hajós rockbulikra.

Holnap a Tunyogi Rock Band tart lemezbemutató koncertet a Táncsics hajón. A csapat - Závodi, Zeffer, Kékesi, Tunyogy, Donászi - valamennyi tagja évtizedeken át állt a színpadon legendás zenekarok meghatározó tagjaként. Augusztus huszadikán, aki akarja, hajóról nézheti a tűzijátékot. Három nappal később az abszurd humor szerelmeseinek kedveznek. A Budapest hajón a Best of L\'art pour l\'art társulat színházi estjét élvezhetik az erre fogékonyak. A mű címe: Csak a szem nem marad szárazon. A csoport az elmúlt évtizedben látott és még be nem mutatott előadásaiból válogatja össze a legjobb "abszurdhumor-bombát". A programban helyet kap néhány szemelvény a Pucér nők ruhában című új színdarabjukból, de sok-sok örökzöld jelenet és dalszerzemény is. Természetesen megjelennek a jól ismert Besenyő család tagjai - például Kanca és Pandacsöki Boborján.

A tavalyi sikerre való tekintettel a hónap utolsó péntekén újra fellép a Bikini együttes a Táncsics hajón. Az idei nyári turné utolsó, budapesti állomása lesz ez a fellépés. Augusztus 30-án a Rákóczi hajón minden idők legnagyobb gitárosára, Radics Bélára emlékezik a Radics Béla Kapitány Emlékzenekar és a Zöld csillag együttes. Radics Béla összes szerzeményét élőben adják elő, míg együttesének, a Taurusnak a számait CD-ről, illetve élőben hallhatják a nosztalgiázók. Az egyhangúság ellen Jimi Hendrix-, Deep Purple-számok is elhangzanak.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.