Bozótvágó késsel és vasvillával támadtak egy férfira

Bozótvágó késsel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit Kékcsén - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Megszúrta az apját egy 19 éves fiú

Többször megszúrta az apját egy 19 éves férfi egy vita után szombat este Hévízgyörkön - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a honlapján.

Megszúrta feleségét és sógornőjét egy paksi férfi

Megszúrta feleségét és sógornőjét csütörtök este egy paksi férfi, akit pénteken előzetes letartóztatásba helyezett a Szekszárdi Járásbíróság - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Intézkedő rendőrre támadtak Kisteleken

Egy kábellopás helyszínén intézkedő rendőrre támadtak az elkövetők keddre virradó éjszaka Kisteleken, a járőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

Szándékosan elgázolta volt feleségét egy nagyecsedi férfi

Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vett a rendőrség egy 46 éves nagyecsedi férfit, aki kedden szándékosan elgázolta autójával volt feleségét - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

 

Megerőszakolta kolléganőjét a NAV egyik munkatársa

A NAV egyik adóellenőre fogvatartott, és megerőszakolt egy pénzügyőrt - írja a Blikk.

A lap információi szerint a negyvenes éveiben járó asszony Nógrád megyei kiküldetésen volt Salgótarjánban, ahol együtt tartottak ellenőrzést a 60 éves férfival.

Sz. József azzal az ürüggyel csalta fel a nőt otthonába, hogy ott felejtett valamit. Miután azonban beléptek a lakásba, bezárta a bejárati ajtót, a nőt védekezésképtelenné tette, letépte ruháit, lefogta karját, szétfeszítette lábait, és megerőszakolta. A pénzügyőr hölgy csak másnap hajnalban tudott elszökni, a legközelebbi rendőrkapitányságon pedig feljelentést tett.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, aki semmit sem tagadott. Az elkövető ügyvédje kérte a hatóságokat, hogy ne helyezzék előzetes letartóztatásba védencét, tekintettel arra, hogy együttműködött velük, noha a tanúvallomásokból kiderült, korábban más nő is tett már rá panaszt.

A NAV azonnali hatállyal felfüggesztette a férfi munkaviszonyát.


Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.