A Tesco a legforgalmasabb

Tavaly a Tesco volt a legnagyobb forgalmú élelmiszert és vegyiárut értékesítő kiskereskedelmi lánc Magyarországon - közölte a Nielsen piackutató hétfőn.

Príma hálózatot hozott létre a CBA

.

Príma boltokat nyit a CBA

A hazai lánc új, egységes köntösbe öltözteti a hálózat kiemelkedően jó adottságú üzleteit.

Bojkottot hirdetek a CBA ellen

A helyzet az, hogy nem hoznám ide a Magyar Fórum "szellemi" pöcegödrét , ha nem háborítana fel egy, a lapba behúzott egész oldalas hirdetés, melyet "A magyar üzletlánc", a CBA adott fel.

Diszkontláncot indít a CBA

Az első körben hat Cent diszkont nyitása biztos, ám a CBA vezetősége néhány éven belül 150-200 üzletből álló hálózatot hozna létre.

 

A CBA válaszol: nem hirdetnek a Magyar Fórumban

Válaszlevél a Nol.hu fórumon megjelent írásra

Tisztelt Fórumozók!

Sajnálattal olvastuk néhányuk negatív hangvételű hozzászólását a CBA üzletlánccal kapcsolatban. Úgy gondoljuk, hogy a félreértések eloszlatása érdekében válaszolnunk kell a megjelent írásokra.

Első körben szeretnénk felhívni arra a figyelmet, hogy a CBA semmilyen hirdetést nem közölt a Magyar Fórumban, sem az újság oldalain, sem pedig abba behúzva. Ebből kiindulva, nagy kérdés, hogy a fórumozó által említett hirdetés hogyan került be az említett újságba, már amennyiben az tényleg benne volt.

Több olyan vásárlói észrevétel érkezett az elmúlt napokban hozzánk, mely arról számolt be, hogy nem tudtak megjelentetni az említett fórumon olyan hozzászólást, mely a CBA-val kapcsolatban a pozitív észrevételeiket tartalmazta volna.

A hozzászólás több komoly pontatlanságot is tartalmazott, így ezeket most szeretnénk tisztázni.

A CBA 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás, a franchise gazda a CBA Kereskedelmi Kft., melynek jelenleg 42 magyar tulajdonosa van. A franzhisba tartozó több mint 600 hazai, zömében családi vállalkozás számára a CBA biztosítja, hogy versenyképesek lehessenek a multinacionális cégekkel szemben. A Lázár testvérpár valóban emblematikus személyei az üzletláncnak, de nem csak az ő kezükben van tulajdoni hányad. A CBA Kereskedelmi Kft. a tulajdonosainak nevét, adatait az előírt közzétételi szabályoknak megfelelően nyilvánosságra hozta, az a CBA honlapján is megtalálható.

A CBA kiemelten kezeli a magyar emberek legjobb feltételekkel történő ellátását. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hálózatunk folyamatosan fejlődni tudjon, korszerűsödjön. A nemrégiben elindított CBA Príma bolthálózatunk is ezt a célt szolgálja.

Fontosnak tartjuk a vásárlókkal történő folyamatos kommunikációt, ezért működtetjük az ingyenesen hívható zöld számunkat is, melyre nagy köszönettel fogadjuk a vevői észrevételeket, melyet minden esetben kivizsgálunk.

Számos olyan programunk van, mely a hazai előállítású termékek minél sikeresebb értékesítését próbálja ösztönözni, hogy ezzel is segítsük a magyar gyártókat, termelőket, a hazai munkahelyek megtartását. Azt gondoljuk, hogy pár kivételtől eltekintve csekély azon cégek száma, mely lokálpatriotizmusával ennyire nemes célokat szolgálna manapság, a nehéz gazdasági környezetben. Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberhez eljuttathassuk az információinkat, hogy tudomást szerezhessenek az üzleteinkben kapható termékekről és az akciós árukínálatunkról is.

Egyformán szeretnénk elégedett vásárlóként köszönteni mindenkit. Számunkra mindegyik vásárló kiemelten fontos, alázatos kiszolgálásukat alapvető célunknak tekintjük, legyen az bármilyen beállítottságú, politikai szimpátiával rendelkező.

Kifejezetten károsnak gondoljuk azokat a kijelentéseket, megnyilvánulásokat, mely az ország további megosztottságát eredményezik. Mindez csak arra jó, hogy még jobban legyengítse az amúgy sem jó állapotban lévő hazánkat. Mi az összefogást tartjuk az egyetlen jó megoldásnak, a 35.000 munkavállalónkban is ezt próbáljuk tudatosítani a mindennapokban.

Köszönjük figyelmüket, nagy szeretettel várjuk mindnyájukat a magyar üzletlánc egységeiben.

Budapest, 2009. október 20.

Baldauf László
elnök

Lázár Vilmos                Gyelán Zsolt
elnök-helyettes            elnök-helyettes

Dr. Malasics András
vezérigazgató

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.