Hazatértek az első sérültek Egyiptomból

Ma délután érkezett haza nyolc könnyebb sérült a hurghadai baleset elszenvedői közül.

Utcát neveznének el Eszes Tamásról

A többség nem pártolja a Fidesz által kezdeményezett közterületek átnevezéséről szóló javaslatot, akadnak azonban olyanok, akik Eszes Tamásról neveznének el utcát. Videó

'Zsidózásból nincs olyan sok' - Kampány a II. kerületben

November 13-án időközi választások lesznek Budapesten a II.

Giró-Szász: fenntarthatatlan a rokkantsági nyugdíjrendszer - Videó

Átalakítják a rokkantsági nyugdíjrendszert, mert a jelenlegi rendszer fenntarthatatlan, pazarló, átláthatatlan és folyamatosan államadósságot generál - közölte Giró-Szász András kormányszóvivő sajtótájékoztatóján.

Hoffmann-Pokorni vita a köznevelési törvényről - Videó

"Az a gyerek, aki kerüli az iskolát, az vállaljon munkát, mert mi munkára szeretnénk építeni ezt az országot" - mondta Hoffmann Rózsa, a Fidesz Oktatási Műhelyének konferenciáján.

 

'Borzasztó katasztrófa fenyegeti Budapest lakosságát'

Polgári védelmi gyakorlatot és szektorpróbát tartott Budapesten a 2-es metró alagútjában, illetve a Széll Kálmán téri állomáson péntekre virradó éjjel a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Magyar Vöröskereszt és a BKV.

A gyakorlat szerint a Kelenföldi pályaudvaron egy klórt és benzint szállító teherkocsi ütközött össze, klórgáz került a levegőbe, emiatt a lakosság egy részét evakuálni kellett, egy másik részüket pedig a polgári védelmi feladatok ellátásra is alkalmas metróalagútba kellett telepíteni, köztük több sérült is volt. A gyakorlatban 250 civil vett részt.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.