FTC: akvizíciós bizottság tárgyal a hazai befektetővel

Négytagú "akvizíciós bizottságot" állít fel közösen az Ferencvárosi TC és az FTC Labdarúgó Zrt.

McCabe eladná a Fradit, ha kellene valakinek...

Kevin McCabe kedden hivatalosan is bejelentette, hogy részben vagy egészben befektetőt keres magyarországi érdekeltségéhez, az általa 2008 februárjában megvásárolt Ferencvároshoz.

McCabe orosz lapban árulja a Fradit

Egy orosz üzleti lapban hirdetve keres befektetőt a Ferencváros labdarúgócsapata számára Kevin McCabe tulajdonos.

FTC: Kubatov, a pártoló elnökjelölt

Legalább két szálon fut a legfrissebb, sajátos fordulatokkal spékelt „FTC-saga”, és akkor még nagyon visszafogottak voltunk.

Kirúgták a botrányosan viselkedő brazilt

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége csütörtökön azonnali hatállyal szerződést bontott Moriera E.

 

Ötödik Hasáb: Molinó

„Néhány száz szalonnáci puhatestű újra és újra iszonyú erőfeszítéseket tesz azért, hogy fenntartsa a »Fradi-tábor fasiszta csőcselék« előítéletet. Nem jött el végre az ideje annak, hogy a sok százezer tisztességes Fradi-szurkoló néhány méretes sallerral hazazavarja anyukájuk szoknyája alá ezeket a véglényeket?” – írta Facebook-odalára Deutsch Tamás MTK-elnök és fideszes EP-képviselő.

A kifakadásra a szombati FTC–MTK örökrangadón kifeszített, „In memoriam Csatáry László” felirat adott okot. Ezek szerint legalább Deutsch elnök észrevette azt, amit a közszolgálati tévé kommentátora vagy a játékvezető nem: a ferencvárosi B közép az emberiesség elleni bűncselekményekkel vádolt, nemrégiben matuzsálemi életkorban elhunyt férfira hivatkozva voltaképpen neonáci demonstrációt tartott a Puskás Ferencről elnevezett sportlétesítményben. A találkozót természetesen félbe kellett volna szakítani, hogy mindenkiben azonnal tudatosuljon, ez így nem mehet tovább. Mivel ez nem történt meg, az MLSZ-nek és a kormánynak most, utólag kellene gondoskodnia az üzenet célba juttatásáról.

Természetesen nem minden fradista neonáci, és nem minden neonáci fradista. Sok más csapat táborának kemény magjában vannak hasonló eszméket vallók. Az viszont tény, hogy a zöld-fehér „szurkolók” egy része sportot csinál szélsőséges nézetei és antiszemitizmusa fitogtatásából. Minél nagyobb a botrány, annál jobban érzik magukat. Kubatov Gábor pártigazgató elnöksége nyomán a klub hivatalosan is Fidesz-közelinek tekinthető. Futballcsapata az adófizetők pénzén kap új stadiont, ahol, ha most se történik semmi, megint a neonácik hangja szól majd a lelátóról.

Nehéz eldönteni, mi van lejjebb: a magyar politika, a futball vagy a lelátók színvonala?

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.