Kerényi

Tiltakozunk a jobboldali sajtó hangulatkeltése ellen! Most éppen Kerényi Imre ostobaságügyi miniszterelnöki különmegbízottat támadják, mondanunk sem kell: alaptalanul.

A Heti Válasz honlapján Stumpf András megy neki, a Magyar Nemzet Online-on pedig Élő Gábor főszerkesztő tárja elénk nyomdafestéket nem tűrően, szerinte mivel kente össze nemzeti hőseinket és jelképeinket Kerényi Imre hagymázfelelős legfőbb miniszteri fantaszta. Ebből elég volt! Tiltakozunk a Kerényi Imre színház- és szexuálszakértő anyagcseréjét magyarázó vulgárzsurnaliszta megfogalmazások ellen, amelyek hátterében és epicentrumában nyilvánvalóan a személyével kapcsolatos, mindenféle valós alapot nélkülöző ballib értelmiségi celebhiszti áll!

De lehet, hogy maga a Gyurcsány füléhez Bajnai képében hajoló Kádár János a felelős, még nem tudjuk biztosan. Tiltakozunk továbbá saját kollégánk álláspontja ellen is: szerinte Kerényi Imre legfőbb festményrendelő afféle negatív Midász király, vagyis: nem arannyá válik, amit ő egyszer megérint, hanem. De még az olyan, némileg megengedőbb vélemények ellen is tiltakozunk, hogy ugyanis Kerényi Imre főalkotmánykötő volna a magyar közélet Pierre Richard-ja.

Az örökké reflektálatlan balfácán, aki alig veszi észre, hogy mindenki rajta nevet. Tiltakozunk az önjelölt toxikológusok ellen is, akik azt mondják: Kerényi csak rajta maradt egy korábbi, a vártnál súlyosabb LSD-tripen. Az igazság szerintünk ezzel szemben az, hogy Kerényi Imre egyszerűen csak egy szerencsétlen, kártékony ripacs, aki most már talán végre az „övéinek” is vállalhatatlanná vált.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.