Nagyon gáz

Magyarországon vannak gój vagy például szkíta motorosok, de nyilván vannak nemzetietlen érzelműek is, különben mi szükség lenne egy olyan társaságra, amit így hívnak: Nemzeti Érzelmű Motorosok.

Többek között ők szervezik az Adj gázt! elnevezésű Magyar Motoros Menetet, amely annak a követelésnek igyekszik érvényt szerezni, hogy – idézzük az eseményre invitáló plakátot –„el a kezekkel a hazánktól és a házunktól”. Önmagában szót sem érdemelne a dolog. A kormányhű békemeneteken megszokott katyvaszos értelmezési tartományba is bőven belefér ennyi sületlenség. A motoros felvonulást azonban történetesen éppen azon a napon tartják, amikor a holokauszt áldozataira emlékező Élet Menetét. Adj gázt? Emberi mivoltából és magyarságából kivetkőzött lélek kell ahhoz, hogy valaki a gázzal szórakozzon a náci haláltáborok gázkamráiban elpusztított magyarok százezreinek gyászünnepén.

A motorosok még arra se hivatkozhatnak, hogy nem tudták, honnan jön az elnevezés. A külföldi szerverről működő hírhedt náci-nyilas portál, amelyik a mostani motoros vonulgatást is vadul reklámozza, másfél éve hírül adta: eredetileg a német szélsőjobboldal vezetője kampányolt ezzel az erősen áthallásos szöveggel.

A motorosok antiszemita kiszólásokkal fűszerezett helyreigazítási kérelemben bocsánatkérésre szólították fel az ATV-t, mondván, nem felel meg a valóságnak, hogy zsidóellenes megmozdulásra készülnek. A Mazsihisz viszont azt kéri a hatóságoktól, hogy akadályozzák meg a motoros felvonulás megtartását. Persze csak abban az esetben, ha a kormány nem csupán szavakban, hanem valóban garantálni kívánja a magyar zsidóság biztonságát.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.