Szöglet

Nem lett vége a világnak. Pedig alighanem sokan voltak, akik arra számítottak: a maják jóslata beigazolódik, s az emberi civilizáció véget ér. E körbe tartozhattak a kormányzati kommunikáció Orbán-imázs felelősei is, akik „már úgyis mindegy” alapon zöld jelzést adtak a Story bulvármagazinnak, és megjelenhetett a 33 dolog, amit nem tudunk Orbán Viktorról című összeállítás.

A műfajról sokat elmond, hogy a könyvesboltokban általában a leértékelt áruk közt kapnak helyet az ilyen kiadványok – 99 halétel, amelyet nem főztünk meg. Mivel a világvége elmaradt, megtudhattuk a miniszterelnöktől, hogy a kollégiumi ízléstelenségi bálon a mellkasára rajzolt meztelen nős tetkóval nyert. Ehhez a sikerhez utólag is csak gratulálni tudunk, mert megannyian vagyunk, akik szintén szórakoztunk eleget ifjúkorunkban.

Csoda-e, hogy tudja ő jól, milyen a diákmozgalom-érzés? A rádióban el is mondta: „fiatalok vagyunk, egészségesek, szerelem van, együtt vagyunk”. Aztán persze megöregszünk, és mivel a magánnyugdíjra már nem számíthatunk, jól tesszük, ha időben gondoskodunk arról, mit csinálunk és miből élünk időskorunkban.

A kormányfő elárulta: ha felhagyna a politikával, labdarúgóedző lenne, és fiatalokkal foglalkozna. Nem csoda, hogy legutóbb egy ragyogóan elvégzett szöglet tette nyugodttá az álmát. Kész szerencse, hogy kormányának köszönhetően pár milliárdból futballparadicsom épülhet a háza közelében. Csak adódik ott valami elfoglaltság a labdarúgó-akadémia alapítójának. Megnyugtató, hogy a maják tévedtek, mert így Orbán álma sem ért véget: egyszer még becsavarja, mint Beckham.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.