Tévéműsor ajánló

Indiánok és vetélkedők

AZ EZÜST TÓ KINCSE

western

Rendező: Harald Reinl. Szereplők: Lex Barker, Pierre Brice. A nem dakota nem indián és hű harcostársa váratlanul felfedezi, hogy multinacionális rablóbandák fosztogatják a prérit (ugar). Mivel úgy gondolják, ők jobban értenek a javak újraelosztásához, elhatározzák, hogy megszerzik a kincseket...

TV2, 12.20

KI NEVET A VÉGÉN?

vígjáték

Rendező: Judd Apatow. Szereplők: Adam Sandler, Eric Bana, Seth Rogen. Az egykor sikeres bankszektort legyengíti a különadó, ennek ellenére több területen is együttműködik a kormányzattal. Mikor megtudja, hogy az átmenetinek hitt extra teher, más formában ugyan, de tartós lesz, úgy dönt, tovább hárítja azt az ügyfeleire.

Cinemax 2, 20.00

MARADJ TALPON!

műveltségi vetélkedő

Műsorvezető: Gundel Takács Gábor. Úgy tűnt, a megmérettetést a kormány nyerte egyértelmű fölénnyel, a felek most mégis újra egymásnak feszülnek egy második fordulóban. Alig egy héttel azután, hogy a parlament megszavazta a telefonadót, a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság máris módosítana, az idei évre megfeleznék a terhet. m1, 18.30

Kérdések és kezelések

DOKTOR HOUSE

filmsorozat

Rendező: David Shore. Főszereplő: Hugh Laurie. Pontos diagnózis nélkül a kezelés sem hozza a várt eredményt. Matolcsy György szerint Magyarország két éve a gyógyulás útjára lépett, ennek jele az Országos Onkológiai Intézet új épülete is. Az OECD messze nem ilyen derűlátó, az idén a magyar gazdaság másfél százalékos visszaesésével számol.

TV2, 21.20

LEGYEN ÖN IS MILLIOMOS!

kvízjáték

Műsorvezető: Friderikusz Sándor. Kérdés: Kik az szja-rendszer átalakításának vesztesei? Segítek. Az államháztartás vártnál jobb áprilisi teljesítményéhez hozzájárult az is, hogy az alacsonyabb jövedelműek kompenzálását szolgáló adójóváírás kivezetésével párhuzamosan nőttek a költségvetés szja-bevételei. Nos?

RTL Klub, 21.25

Harcosok és fikciók

KORSZAKVÁLTÓ FEGYVEREK

ismeretterjesztő sorozat

A fegyverek fejlődése egyet jelent az emberiség (nem az emberiesség!) fejlődésével. A pénzügyi tranzakciós illeték például olyan taktikai atomfegyver a XXI. században, amely lehetővé teszi, hogy a foglalkoztatásban felvegyük a versenyt az ázsiai országokkal – legalábbis Matolcsy György szerint.

Discovery Channel, 22.00

ÁLOMHÁBORÚ

akciófilm

Rendező: Zack Snyder. Szereplők: Emily Browning. Összemosódik a valóság és a fikció, a szabadságharc és a védőháló. Június 4-én a parlament módosítja a jegybanktörvényt, és indulnak a tárgyalások. Az uniós pénzügyminiszterek június 22-én fejet hajtanak előttünk, és indulnak a tárgyalások. Az euró újra 300 forint, de indulnak a tárgyalások...

HBO, 21.00

MEGAKATASZTRÓFÁK

dokumentumfilm

Mi lenne, ha most kellene szembenéznük egy olyan katasztrófával, ami megtörtént már korábban is? Például, ha a nemzeti légitársaság menthetetlenül rohan (szárnyal) a vesztébe. Nyilván tanulnánk mások tapasztalataiból, és nem hagynánk csak úgy csődbe menni, hogy munkanélküliek ezreit és 170 milliárd forint tartozást hagyjon maga után. Nyilván.

Spektrum, 21.20

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.