Aktívan, energikusan 50 felett is!

Az évek múlásával egyre fontosabb szervezetünk számára a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel. Éppen ezért a szükséges tápanyagok megfelelő pótlására, az 50 év feletti korosztály speciális igényeihez fejlesztettük ki a Centrum Silver multivitamint.

A Centrum Silver tartalmaz minden fontos vitamint, ásványi anyagot, létfontosságú nyomelemet és luteint, így a szervezetével együttműködve járul hozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminok és ásványi anyagok pótlásához, hiszen még az egészséges életet folytató, étrendjükre különös figyelmet fordító embereknél is előfordulhat, hogy bizonyos tápanyagokból nem fogyasztanak elegendő mennyiséget.

A Centrum Silvermultivitamint a legújabb táplálkozástudományi eredményeknek megfelelően szakembereink rendszeresen átalakítják. A vitaminok és ásványi anyagok ajánlott mennyisége mellett az anyagcserével és felszívódással kapcsolatos új ismereteket is figyelembe veszik, amikor kialakítják a Centrum Silver összetételét. Az eredmény pedig egy modern összetételű multivitamin az Ön mindennapi egészsége és jó közérzete érdekében.

4 FŐ TERÜLET, AHOL A MULTIVITAMIN TÁMOGATJA SZERVEZETÉT:

1. VITALITÁS: Ahhoz, hogy Ön megőrizhesse mindennapi aktivitását, a testnek és a léleknek támogatásra van szüksége. A Centrum Silver különleges összetevői segítenek az ételek energiává alakításában, és támogatják a szervezet energiatermelő folyamatait, hogy Ön mindig életteli legyen, és minden napot a maga teljességében élhessen meg.

2. IMMUNITÁS: megfelelő menynyiségű C-, E- és A-vitamin, valamint szelén és cink bevitele nagyban hozzájárul a szervezet erős védekezőképességének fenntartásához, így jöhet akármilyen bacilus vagy kórokozó, Ön mindig ellen tud állni a betegségeknek.

3.ÉP LÁTÁS:Tudományos adatok bizonyítják, hogy a megfelelő tápanyagbevitel nagyban elősegítheti a szem egészségének megőrzését. A két kulcselem a Centrum Silverben is megtalálható A-vitamin és a lutein, amely elősegíti a látás épségének megőrzését, hogy könynyebben menjen az olvasás.

4. EGÉSZSÉGES CSONTOK: Csontjaink számos ásványi anyagot tartalmaznak, és életünk során folyamatosan újraépülnek. Az ehhez szükséges vitaminok és ásványi anyagok pótlásához a Centrum Silver tartalmazza az öszszes nélkülözhetetlen tápanyagot, így segít az erős csontozat fenntartásában.

Ezeken kívül a Centrum Silver az alábbi területeken is támogatja egészségét:

EGÉSZSÉGES BŐR: Ki ne ismerne olyan embereket, akik szinte „sugároznak” az egészségtől? A Centrum Silver A- és C-vitamint, niacint és biotint tartalmaz, ezek mindegyike hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez, hogy minél tovább megőrizhesse fiatalos külsejét.

A KÖRNYEZETI STRESSZ ELLENI VÉDELEM: A légszennyezés, a napsugárzás és az ózon stresszhatásnak teszik ki a szervezetet. A Centrum megszüntetni ugyan nem tudja ezeket, de a benne lévő antioxidáns komplexnek köszönhetően a szervezet sikeresen harcolhat a káros hatások ellen.

A jódhiány világszerte az egyik leggyakrabban előforduló hiánybetegség, pedig a jód nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő anyagcseréjéhez és az energiatermelő folyamatokhoz. Épp ezért külön figyelmet igényel, hogy mennyit viszünk be belőle a szervezetünkbe. A Centrum Silver A-tól Z-ig Luteinnel 100 mikrogramm jódot is tartalmaz, mely a pajzsmirigy egészséges működésében játszik szerepet.

Jól látszik, hogy a Centrum Silvert teljes mértékben a korosztály speciális igényeihez igazítottuk, hogy a lehető legtöbb területen tudjuk támogatni egészségét. Azonban az egészséges életmód, és a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Így aktív életet élhet 50 év felett is! Hiszen tudjuk: „Ép testben ép lélek.”

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.