Álommeló a felhők fölött?

Már másodszor tart légiutas-kísérő toborzást Magyarországon a Qatar Airways. A világ legjobbjának választott légitársaság különösen európai szemmel roppant szigorú feltételekkel alkalmazza az embereket, cserében igencsak versenyképes a fizetés és az összes juttatás.

Munkaerőpiac: nem szabad leírni az ötvenen túliakat

Az ötven év felettiek számára indít előadássorozatot a Zsigmond Király Főiskola olyan ismeretekkel, amelyeket hasznosítani tudnak mindennapjaikban.

Intellektuális kalandozók

Liftezett a gyomrunk, de a válságban lehet igazán jól vásárolni - mondja Kürti Sándor.

Pluszismeret az ötven pluszosoknak

Az ötven év felettiek számára indít Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája elnevezéssel előadás-sorozatot a Zsigmond Király Főiskola.

Diákbiznisz – most még egymás között

Itthon igencsak különlegesnek mondható, úgynevezett utazási taniroda nyílt a Markó utcában.

 

Új program az M. Telekomtól

Jövő év februárjától ismét indul a Magyar Telekom gyakornoki programja, amelyre szeptember 15. és október 20. között lehet jelentkezni a karrier.telekom.hu oldalon.

Ez a tanulási lehetőségmár korábban is sikeres volt – írja a vállalat –, miután az előző, szeptemberben indult félévre 755 fiatal jelentkezett, és közülünk 56-an nyertek felvételt. A M. Telekom nem titkolt szándéka, hogy így friss tudást vonzzon, s új impulzusokkal gazdagítsa működését – közölte a társaság. A programra kizárólag aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, felsőoktatásban tanuló diákok kandidálhatnak.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.