Életfázisok

Saját bizonytalan származása és sorstalansága sarkallta a zsidó anyától és dán apától törvényen kívül született autodidakta tudóst az emberi élet útvesztőinek felderítésére.

Gyümölcskoktél

Soha jobb idő szak az egészséges táplálkozáshoz, mint a nyári gyümölcsszezon! Ilyenkor bőséggel áll rendelkezésre a friss alapanyag, amit nyersen, főzve, lekvárnak befőzve, aszalva kínálhatunk.

JÓ ZSÍROS ÉTEL

Hangulatzavar, viselkedési problémák, depresszió, krónikus fáradtságszindróma,hiperaktivitás,olvasási nehézségek, ízületi gyulladás szív-érrendszeri problémák, cukorbetegség –csak néhány a számos tünet közül, melyek kialakulásának kockázatát csökkentik a rendszeresen és kellő mennyiségben fogyasztott omega-3 zsírsavak.

KEGYETLEN ÖRÖKSÉG

Ha egy átok megfogan, hetedíziglen öröklődik.

Nőknek kötelező

Jobb félni, mint megijedni, és a legjobb gyógymód egyébként is a megelő zés.

 

OLVASÓNAPLÓ

Könyvektő l még senki nem gyógyult meg, nem lett slankabb és fittebb, demotivációt és ötleteket azért meríthetünk az egészségtudatos irodalomból.

Ennél autentikusabb fitneszkalauzt keresve sem találhatnánk: a szerző nagyon izmos és egy híján húsz évet ült. Nem egyben, akkor igazi gonosztevő lenne, hanem elosztva szépen, kisebbnagyobb adagokban. Eközben egy jótékony börtönkáplán tanácsából megtanulta a túlélés titkát: edzzél, vagy véged van. Nem ő az első, aki a sitten kiizmosodott, viszont tudományosan még senki nem rendszerezte előtte a fegyencedzés módszertanát.

Wade technikája egyszerű: csicsás eszközök híján a gyakorló saját testsúlyával terheli és fejleszti az izmait. Hat alapvető gyakorlat, a „mesterhatos” adja a sittnesz gerincét: fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, híd, lábemelés, és kézenállásban fekvőtámasz. Kimerítő részletességgel dolgozza ki a gyakorlatok kivitelezését. A szerző szerint kellő motivációvalaz íróasztalhoz nőtt irodisták is képesek lesznek az egykezes fekvőtámasz és húzódzkodás, vagy az egylábas guggolás elsajátítására. Képzeljük el, hogy milyen jót tesz majd ez a képességünk a munkahelyi kapcsolatok dinamikájának!

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.