Életfázisok

Saját bizonytalan származása és sorstalansága sarkallta a zsidó anyától és dán apától törvényen kívül született autodidakta tudóst az emberi élet útvesztőinek felderítésére.

Gyümölcskoktél

Soha jobb idő szak az egészséges táplálkozáshoz, mint a nyári gyümölcsszezon! Ilyenkor bőséggel áll rendelkezésre a friss alapanyag, amit nyersen, főzve, lekvárnak befőzve, aszalva kínálhatunk.

KEGYETLEN ÖRÖKSÉG

Ha egy átok megfogan, hetedíziglen öröklődik.

Nőknek kötelező

Jobb félni, mint megijedni, és a legjobb gyógymód egyébként is a megelő zés.

OLVASÓNAPLÓ

Könyvektő l még senki nem gyógyult meg, nem lett slankabb és fittebb, demotivációt és ötleteket azért meríthetünk az egészségtudatos irodalomból.

 

JÓ ZSÍROS ÉTEL

Hangulatzavar, viselkedési problémák, depresszió, krónikus fáradtságszindróma,hiperaktivitás,olvasási nehézségek, ízületi gyulladás szív-érrendszeri problémák, cukorbetegség –csak néhány a számos tünet közül, melyek kialakulásának kockázatát csökkentik a rendszeresen és kellő mennyiségben fogyasztott omega-3 zsírsavak.

Az agy és a központi idegrendszer egészséges mű ködését biztosító anyagból a legtöbb ember a szükséges mennyiség felét sem juttatja a szervezetébe. Ez a szép kiállítású könyv több mint száz etető s receptet ad arra, hogyan lehet természetes úton, minden étkezésnél biztosítani az omega-3 jelenlétét az étrendünkben.

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.