hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Gasztronómia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
Franciaország
A francia válogatott, avagy mit együnk az Eb-n?
Nem kell otthonról vitt szendvicsen tengődniük a futball Eb szurkolóinak. Franciaországban viszonylag olcsó és jó a piaci ebéd. Bisztróban és étteremben is kifoghatók a legjobb tengeri herkentyűk, halételek, húsok. Választhatunk ezerféle sajtból, ropogós bagettből, könnyű croissant-ból, jó borokból és pezsgőkből.
Szemere Katalin
2016. június 05.
Sport
gasztronómia
Újfajta gasztroképzés
NOL
2016. május 24.
Mozaik
cigány
Fűszeresebben, zsírosabban, szaftosabban – itt a hagyományőrző cigány szakácskönyv
Varjúleves, lófasírt, ürgepörkölt... Autentikus cigány étkezési szokások és receptek gyűjteménye jelent meg a napokban Szolnokon. A könyvről a szoljon.hu-ban olvashatunk.
2016. május 19.
Mozaik
gasztronómia
Így lett Széll Tamásból szuperséf
Aki eddig sosem hallott Michelin-csillagról, gőze sem volt, mi az a Bocuse d'Or, az is megismerte az elmúlt napokban Széll Tamás nevét. A harminchárom éves szakács, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje ugyanis csapatával együtt – első magyarként – megnyerte a világhírű nemzetközi szakácsverseny Budapesten rendezett európai döntőjét. Széll nemcsak kiváló szakács, de remek versenyző. Most pihen kicsit, ősztől készül a lyoni világdöntőre.
Szemere Katalin
2016. május 13.
Kultúra
gasztronómia
Széll Tamás: Érdemes valami vibrálóval villantani
Széll Tamás nyerte a legtekintélyesebb szakácsverseny, a Bocuse d'Or európai döntőjét Budapesten. Mindenki számított arra, hogy az első ötben végez, de az első helyről senki sem álmodott.
Szemere Katalin
2016. május 11.
Mozaik
gasztronómia
Most harcol a döntőért a magyar szuperséf
Csurig tele a Hungexpo-pavilon a Bocuse d'Or európai döntőjének második napján. Mondjuk ezt nem volt nehéz megjósolni, ma versenyez ugyanis Széll Tamás, a magyar döntő bajnoka, aki 2013-ban bejutott már egyszer a lyoni döntőbe, és a 24 versenyzőből tizedik lett. Azt mondják, most még jobb esélyekkel indul.
Szemere Katalin
2016. május 11.
Mozaik
verseny
Így kezdődött a szakácsok viadala
2016. május 10.
Mozaik
gasztronómia
Budapesten csaptak össze a séfvilág nagyágyúi
Kedd reggel kezdődött a legnevesebb nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntője Budapesten: tele a lelátó országuk zászlaját lobogtató külföldi szurkolókkal, akik – barokkos túlzással – a létező összes fúvós és ütős hangszerrel, hatalmas üvöltéssel buzdítják versenyzőjüket.
Szemere Katalin
2016. május 10.
Mozaik
gasztronómia
Szegény ember süteménye
A XIV. század vége óta velünk van, ezerféle változatban sütik a háziasszonyok és a háziemberek, akad belőle kicsi, medvehagymás, káposztás, tepertős vagy krumplis. Több jel határozottan arra mutat, hogy a pogácsa a bennünk rejlő boldogságot is képes gazdagítani.
Rab László
2016. április 10.
Mozaik
gasztronómia
Nagyágyúkat is lenyomott a tesztgyőztes csoki
Nagyon sok fajta táblás csoki van a piacon, legjobban a mogyorósok pörögnek, így a Mindmegette.hu tesztelőcsapata most azt próbálta kideríteni, melyik a legfinomabb ezek közül.
NOL
2016. április 08.
Mozaik
gasztronómia
Kiderült, mennyiért lehet majd tésztázni Jamie Oliver magyar éttermében
Májusban nyit meg a Zsidai Groupa gasztrocsoport szárnyai alatt Jamie Oliver legújabb olasz étterme, a Jamie's Italian Budapest a budai Várnegyedben.
2016. április 05.
Mozaik
gasztronómia
Meglepetés volt az ötödik budapesti Michelin-csillag
Immár öt Michelin-csillagos étterem van Budapesten – az első és az ötödik csillag is a Gerendai Károly érdekeltségébe tartozó Costeshez kötődik.
Varga G. Gábor
2016. március 09.
Mozaik
Salgótarján
Salgótarján? Ronda, de finom
Gyárkocsmákkal és palóc street fooddal lendítenék fel a hajdani bányászvárost.
Doros Judit
2016. március 03.
Belföld
gasztronómia
Íme, az Oscar-menü!
Bélszín, briós, sült krumpli, skót whisky - többek között ezekkel csillapítják majd éhüket-szomjukat a gála résztvevői. Már csak pár nap és szurkolhatunk a Saul fiának!
NOL
2016. február 25.
Mozaik
gasztronómia
Costes: három Michelin csillag a szakma nagyágyújától
Sándor Tünde
2016. február 17.
Mozaik
Kína
Nem vicc: 1700 éves húsos táskát találtak
MTI
2016. február 12.
Mozaik
gasztronómia
A tévé előtt vacsorázzuk a rántott húst
Ritkán esznek a magyarok házon kívül, s ha mégis, inkább a gyorséttermeket részesítik előnyben, mintsem a klasszikus vendéglőket – ez derült ki többek közt Food Network tévécsatorna által készíttetett reprezentatív felmérésből, mely étkezési szokásink néhány aspektusát vizsgálta.
2016. január 27.
Mozaik
gasztronómia
Eddig háromszáz étterem regisztrált a torkos csütörtökre
Csaknem 300 étterem csatlakozott a néphagyományra épülő gasztronómiai akcióhoz, a február 11-én megrendezésre kerülő torkos csütörtökhöz - közölte a Magyar Turizmus Zrt. kedden az MTI-vel.
2016. január 19.
Kultúra
turizmus
Már nem biztos, hogy féláron iszik Torkos Csütörtökön
Változik az éttermek Torkos Csütörtökben való részvételének feltételrendszere – derül ki a Magyar Turizmus Zrt. közleményéből. Az akció során az alkoholtartalmú italokat már nem lesz kötelező féláron adni. Minden másra, a teljes étel- és alkoholmentes ital fogyasztásra továbbra is 50 százalék kedvezményt kell adniuk a csatlakozó vendéglátóhelyeknek.
NOL
2016. január 12.
Mozaik
gasztronómia
Bombabiztos gasztroforradalom
A magyar gasztroforradalom bizonyosan nem a gulyáságyúról szól, de nem is a hagyományos magyar ételek sutba dobásáról. De még csak arról sem, hogy a legtrendibb fogás a posírozott szöcskeszárny volna konfitált pitypanggal.
Szemere Katalin
2016. január 03.
Kultúra
2
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól