hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“szakácsverseny”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Így lett Széll Tamásból szuperséf
Aki eddig sosem hallott Michelin-csillagról, gőze sem volt, mi az a Bocuse d'Or, az is megismerte az elmúlt napokban Széll Tamás nevét. A harminchárom éves szakács, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje ugyanis csapatával együtt – első magyarként – megnyerte a világhírű nemzetközi szakácsverseny Budapesten rendezett európai döntőjét. Széll nemcsak kiváló szakács, de remek versenyző. Most pihen kicsit, ősztől készül a lyoni világdöntőre.
Szemere Katalin
2016. május 13.
Kultúra
gasztronómia
Széll Tamás: Érdemes valami vibrálóval villantani
Széll Tamás nyerte a legtekintélyesebb szakácsverseny, a Bocuse d'Or európai döntőjét Budapesten. Mindenki számított arra, hogy az első ötben végez, de az első helyről senki sem álmodott.
Szemere Katalin
2016. május 11.
Mozaik
gasztronómia
Most harcol a döntőért a magyar szuperséf
Csurig tele a Hungexpo-pavilon a Bocuse d'Or európai döntőjének második napján. Mondjuk ezt nem volt nehéz megjósolni, ma versenyez ugyanis Széll Tamás, a magyar döntő bajnoka, aki 2013-ban bejutott már egyszer a lyoni döntőbe, és a 24 versenyzőből tizedik lett. Azt mondják, most még jobb esélyekkel indul.
Szemere Katalin
2016. május 11.
Mozaik
verseny
Így kezdődött a szakácsok viadala
2016. május 10.
Mozaik
főzés
Budapesten kitört a séfek harca
Szemere Katalin
2016. május 10.
Mozaik
gasztronómia
Budapesten csaptak össze a séfvilág nagyágyúi
Kedd reggel kezdődött a legnevesebb nemzetközi szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntője Budapesten: tele a lelátó országuk zászlaját lobogtató külföldi szurkolókkal, akik – barokkos túlzással – a létező összes fúvós és ütős hangszerrel, hatalmas üvöltéssel buzdítják versenyzőjüket.
Szemere Katalin
2016. május 10.
Mozaik
verseny
Időmérő edzésekkel készül a magyar csapat a Bocuse d'Or-ra
A következő két hónap a kőkemény gyakorlásról, a nüansznyi részletek finomhangolásáról szól Széll Tamás séf és csapata számára, akik május 10-11-én Magyarországot képviselik a világ egyik legnagyobb nemzetközi szakácsversenye, a Bocuse d'Or európai döntőjén, amelyet Budapesten rendeznek.
MTI
2016. március 12.
Mozaik
gasztronómia
Ez a szakácsverseny olyan, mint a Forma–1
Három év alatt 1,3 milliárd forintot szán az állam egy szakácsverseny támogatására. A gasztronómia fejlesztésével csak nyerhet az ország, de nem egyértelmű, hogy ezt az államnak kell-e finanszíroznia. Olyan ez, mint a Forma–1 – véli a szakértő.
Ábrahám Ambrus
2015. december 10.
Gazdaság
gasztronómia
Az ízért dupla pont jár
A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bocuse d'Or szakácsbajnokságon legjobbjaink neves szakemberekből álló zsűri előtt készítették el adott időre versenymunkájukat. A győzelemhez jó ízek és jó idegek kellettek.
2011. október 19.
Videó
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól