hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Halas tippek az ünnepekre
A Budaörsi Halpiacon elmondták nekünk, mikor érdemes a karácsonyi ebédhez halat venni, miért nem a ponty a legjobb az ünnepi lakomához és azt is megtudtuk, mikor friss igazán egy hal. Halpiaci mustra a gasztronómiai sorozatunkban. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter
2011. december 16.
Videó
Nagy-Britannia
A nő, aki retteg a palacsintától
Stefani Ingamells különös fóbiában szenved: betegesen retteg a palacsintától. – Első reakcióm, hogy el kell pusztítanom, utána viszont el akarok menekülni. – nyilatkozta a 19 éves lány.
Veres Dóra
2011. december 15.
Mozaik
rivalda
Kitúrt Mozart
Aki ilyentájt az alsó-piemontei Astiból Albába utazik, annak nagyon kitartónak kell lennie. A kulináris csábításnak ugyanis nincs határa. Ez idő tájt ajándékozza meg a természet az utazót szarvasgombával, s a hegyi lankák a szüretelők zsivajától meg az illatoktól elbóduló kutyák ugatásától hangosak.
2011. december 11.
Mozaik
gasztronómia
Diós linzer, citromkrém
2011. december 10.
Mozaik
gasztronómia
Diós linzer, citromkrém
Mautner Zsófia karácsonyi diós linzert figurákat süt vendégeivel, díszíti a gyerekeknek, citromkrémmel tölti a felnőtteknek.
2011. december 09.
Videó
gasztronómia
Most akkor főzünk vagy olvasunk? Ajándékozunk!
Angyal Gábor
2011. december 02.
Mozaik
gasztronómia
A karácsony receptjei
Férfi, kezdő vagy hobbiszakács - a szakácskönyvek között szemezgettünk karácsony előtt Mautner Zsófiával. Mustránk célja az volt, hogy kiderítsük, kihez milyen ajándék illik. Készítette: Szemere Katalin, Kovács Klára
2011. december 02.
Videó
USA
Főtt birkaszem juhfejben szervírozva - ezt szeretik a gasztronauták
Egyebek közt főtt birkaszemhez fűlhetett a foguk az amerikai gasztronauták, avagy étekkalandorok klubtagjainak egyik őszi vacsorájukon.
Veres Dóra
2011. december 01.
Mozaik
rivalda
Feltétként huszonhárom karát
Ha nem lenne évek óta gazdasági válság, Mészáros Gábor talán ma is marketinges lenne az egyik ismert multinál.
Szőcs László
2011. november 26.
Mozaik
gasztronómia
Téli lélekmelegítő: a forralt bor - receptek
A karácsonyi vásárok és a sítúrák főszereplője a forralt bor sokak kedvence a hideg évszakban. Mivel nagyjából negyed óra alatt elkészül, érdemes „vesződni” vele és becsempészni hétköznapokba is.
2011. november 25.
Mozaik
gasztronómia
Mogyorós csokoládétorta
Mautner Zsófia mogyorós csokoládétortát készít, mely akár karácsonyi alkalmi desszertnek is jó választás lehet majd, de mi most születésnapi tortának sütöttük. Gyors, egyszerű, vaj és liszt sem kell bele, mégis különleges és nagyon finom. Ünnepeljen velünk!
2011. november 25.
Videó
életmód
Tudjuk, hogy mit eszik a gyerek?
A Mona Hungary Kft. a Montice márka termékeinek forgalmazója 2011. nyarán országos reprezentatív mintán felmérést végzett a hazai iskoláskorú gyermekek és szüleik tejtermékekkel kapcsolatos attitűdjéről, vizsgálva a hazai családok táplálkozási és fogyasztási szokásait.
Veres Dóra
2011. november 21.
Mozaik
Tokaj
Soha ne légy primadonna!
Sok van, mi csodálatos, de az aszú azért mégiscsak más! Mélyen ragyogó barnás arany színe, gazdag illata, sokrétű íze összetéveszthetetlen – pedig évjáratról évjáratra, pincéről pincére változik: ahány tokaji (bor) ház, annyi aszú.
Szabó Edit
2011. november 19.
Mozaik
gasztronómia
Mi jut eszébe a libáról?
Angyal Gábor
2011. november 18.
Mozaik
gasztronómia
Egzotikus sült libacomb
Mautner Zsófia Zöldséges-gyömbéres libacombot készít. Írja meg Ön is saját libareceptjét a videó alatti kommentekhez! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet!
2011. november 18.
Videó
Kína
A pandakaka adná a világ legdrágább teájának ízét
A világ legdrágább teájának "kifőzésén" fáradozik egy kínai férfi: pandák szolgáltatnák, illetve "dolgoznák meg" az alapanyagot.
Veres Dóra
2011. november 17.
Mozaik
rivalda
Paprikás csirke a betonbunker tetején
Két dolgot lehet művelni a Lánchíd tetején Turóczi Gábor szerint: leugrani onnan, vagy megfőzni egy jó paprikás csirkét. Ő maga az utóbbi mellett voksolt. Az Extrém szakács „konyhaművésznéven” ismert, 34 éves fiatalember itthon is további csúcsokra tör – kinézte már magának a Megyeri hidat vagy az Országház tetejét is –, de addig is végigfőzi a világot. Mégpedig egy 1826-ból származó paprikáscsirke-recept alapján kóstoltatta már meg a hazai kulinária e remekét a monacói herceggel, a belga mesterszakáccsal vagy a mongol polgármesterrel. Legutóbb pedig Albániában népszerűsítette. Korce városának egy jellegzetes, még a néhai kommunista diktátor, Enver Hodzsa „örökségéből” visszamaradt betonbunkerén vette elő a főzőeszközöket, no meg a lehetőleg minél inkább a hazai ízvilágot tükröző alapanyagokat.
Szőcs László
2011. november 15.
Kultúra
rivalda
Főjön csak a levében
– Isten ments a kagylóra vizet rakni! – fogja a fejét Philippe, aki a főzésben nem ismer pardont. A múltkor is ámuldozott egy belga barátja, hogy neki otthon miért nem sikerül így a kagyló, a séf pedig gyorsan kiderítette, hogy a víz a bűnös. – Van a kagylónak éppen elég leve. Talán egy kis fehér bort lehet önteni rá – fejtegeti a budapesti étteremben, amelyet Philippe Le Belge (Philippe, a belga) néven nyitott.
Pócs Balázs
2011. november 12.
Mozaik
média
Cigánylányok emlék- és ételfalatjai - Videó
A Holland Design Napok keretében Budapestre érkezett a világ leghíresebb evés-designere. Marije Vogelzang egyedi előadássorozattal lepte meg a gasztronómia, az érzékiség és az illatok szerelmeseit.
2011. november 11.
Mozaik
design
Cigánylányok emlék- és ételfalatjai
Budapesten járt a világ leghíresebb evés- designere a holland design napok keretében. A Holland Nagykövetség, a Wamp és a Chili&Vanília meghívására érkezett Magyarországra Marije Vogelzang, aki egyedi előadássorozattal lepte meg a gasztronómia, az érzékiség és az illatok szerelmeseit. Készítette: Szemere Katalin, Kovács Klára
2011. november 11.
Videó
37
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól