hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Gasztronómia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Kanalazzon pohárból flódnit!
A Tütü Lébárban megnéztük, a facsart narancslén túl mivel dobhatjuk fel a szürke téli napokat. Színek, vitaminok, különleges ízek, a spenóttal, zellerrel, uborkával is ízesített italokban.
NOL TV
2015. február 12.
Mozaik
gasztronómia
Influenza Killer, Búzafű Shot
A Tütü Lébárban megnéztük, a facsart narancslén túl mivel dobhatjuk fel a szürke téli napokat. Színek, vitaminok, különleges ízek, a spenóttal, zellerrel, uborkával is ízesített italokban.
2015. február 12.
Videó
gasztronómia
Ínyenceknek: zöldteás almalekvár
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója zöldteával, mézzel és citromlével ízesíti almalekvárját, amely lekvárnak is jó, de akár gyümölcsteát is főzhetünk belőle.
NolTV
2015. február 06.
Kultúra
gasztronómia
Több mint 400 étteremben ehetünk fél áron február 19-én
Már több mint 440 étterem csatlakozott a Torkos Csütörtök elnevezésű farsangi akcióhoz, melynek keretében február 19-én fél áron kóstolhatják meg a vendégek a részt vevő éttermek menüit – közölte Lipcsey György Imre, a szervező Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese.
2015. február 05.
Mozaik
könyvtár
Egyen regényt Ön is!
A Dob utca 45. alatt nyílt meg az a hely, amely egyesíti a könyv és az ételek iránti szeretetet. Pár lopott falat a könyvtárban többé nem jelenthet gondot, és itt mindezt legálisan meg lehet tenni.
NOL
2015. január 31.
Kultúra
fesztivál
Csokoládékarnevált rendeznek Pécsett
Különleges csokoládékkal és az édességhez kapcsolódó színes programokkal várja a látogatókat a Pécsi Csokoládé Karnevál, amelyet február 7-én és 8-án rendeznek a Zsolnay-negyedben.
2015. január 29.
Mozaik
gasztronómia
Mámorító citruslekvár Kaldenekertől
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója színekben és ízekben gazdag citruslekvárt készít narancsból, grapefruitból mandarinból és zöldcitromból.
NOL
2015. január 29.
NolTV
verseny
Norvégia a pisztrángkirály
Norvégia nyerte az idei Bocuse d'Or-t. A világ legjelentősebb szakácsversenyén az Egyesült Államok és Svédország jutott még fel a dobogóra. A magyar csapat a középmezőnyben, a 13. helyen végzett, ám a poszterversenyen aratott győzelmével vigasztalódhat.
2015. január 28.
Mozaik
verseny
Bocuse d'Or: Molnár Gábor posztere lett a legjobb
A közönség szavazata alapján Molnár Gábor magyar séf plakátja nyerte el szerdán a legjobb poszternek járó díjat a Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjében a franciaországi Lyonban.
2015. január 28.
Mozaik
verseny
Bocuse d'Or: szerdán a magyar csapat is színre lép
Molnár Gábor séf vezetésével ma mutatkozik be a magyar csapat a világ legrangosabb szakácsversenyének számító Bocuse d'Or világdöntőjében a franciaországi Lyonban, ahol öt kontinens 24 nemzetének legjobbjai mérik össze tudásukat.
2015. január 28.
Mozaik
gasztronómia
Hungarikum lehet a sebes pisztráng
A gödöllői Szent István Egyetem (SZIE) kutatói olyan tenyésztési módszert dolgoztak ki, amelynek segítségével növelhető az őshonos sebes pisztrángok aránya a jelenlegi magyarországi pisztrángállományban. A tudósok szerint a sebes pisztráng akár hungarikummá vagy gasztronómiai különlegességé is válhat.
2015. január 28.
Mozaik
gasztronómia
Maradj zöld! - Így szuggerálta Főzelékes Feri a pagodakarfiolt
Főzelékes Feri azért is vett pagodakarfiolt, hogy zöld színharmóniában pompázzon a főzelék, de egyébként ugyanolyan finom lehet hagyományos karfiolból is. Kiderül, hogyan őrizzük meg a színeket, hogyan főzzük a brokkolit ressre, hogyan bánjunk a tejszínnel vagy a kókusztejjel.
NOL
2015. január 22.
NolTV
gasztronómia
Brokkolis pagodakarfiol-főzelék
[url=https://hu-hu.facebook.com/pages/Feri-a-f%C5%91zel%C3%A9kes/244773839005239]Főzelékes Feri[/url] azért is vett pagodakarfiolt, hogy zöld színharmóniában pompázzon a főzelék, de egyébként ugyanolyan finom lehet hagyományos karfiolból is. Kiderül, hogyan őrizzük meg a színeket, hogyan főzzük a brokkolit ressre, hogyan bánjunk a tejszínnel vagy a kókusztejjel.
2015. január 22.
Videó
gasztronómia
Így készítsen narancsos céklalekvárt
Mostohazöldségünk a cékla, pedig nagyon egészséges, készíthetünk belőle levest, köretet, salátát, de akár édességet is. Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója narancsos céklalekvárt készít, ami húsokhoz, grillezett sajtokhoz, kacsasültekhez fogyasztható.
NOL
2015. január 15.
Videó
gasztronómia
Grammra kikísérletezett citromos finomság
Korponai Péter, a Desszert.Neked cukrászséfje egy linzertészta alapú, citromkrémes, meringue-gel díszített, grammra pontosan kikísérletezett finomságot készít.
NolTV
2015. január 08.
Mozaik
Japán
Idén már kilencszer csapott le a szilveszteri gyilkos
Japánban a mochi több fulladásos halált is okoz évente. Most feltűnően sokat a korábbi évekhez képest. Tizenhárman kórházban végezték miatta.
2015. január 05.
Mozaik
gasztronómia
Hasznosítsa újra a karácsonyi maradékot!
A karácsonyi előkészületek közben sok háziasszonynak megszalad a keze, amikor a hozzávalókat összevásárolja. Főleg azok, akik nagy vendégséget tartanak, hajlamosak arra, hogy a jó ízzel elfogyasztható mennyiség többszörösét készítsék el. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, mellyel a menü megmenthető.
2014. december 26.
Mozaik
gasztronómia
Sáfránytól a jázminig - Szenzációs kávé-süti párosok
„Az összes párosításnál az a vezérelv, hogy egyensúlyban legyenek az ízek" – mondja Kárai Dávid, a NoSalty főszerkesztője, aki tippeket ad olvasóinknak, milyen sütemény illik a különböző kávékhoz.
2014. december 25.
Mozaik
életmód
Még van idő elkészíteni: villámgyors ünnepi sütik
Most azokra gondoltunk, akik a nagy karácsonyi hajszában a félig feldíszített karácsonyfa, a félig sült pulyka mellett és a konyha romjain arra eszmélnek, a vacsora után a családi asztalra mindössze szétrepedezett bejglit és fájdalmasan száraz püspökkenyeret tudnak tenni. Ám ezzel a három gyors sütivel még meg lehet menteni a karácsonyt.
Puskás Anikó
2014. december 24.
Mozaik
gasztronómia
Forró koktélok hideg téli estékre
Forralt bor, fűszeres alma, gyümölcs puncs és krampampuli – a téli szezon klasszikusaira szinte lehetetlen ráunni, de érdemes nyitott szemmel járni a karácsonyi vásárokon: egyre több helyen rukkolnak elő valami újjal.
2014. december 05.
Mozaik
6
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól