hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“Gasztronómia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
A sárgabarack a menő a cukrászoknál is
Sárgabarack-pálinkás és sós karamelles vagy krémes, habos, sárgabarackos és buborékos, cukros vagy cukormentes - az idén ez a két torta lett az ország tortája. Az édességek augusztus 20-a után több cukrászatban is megkóstolhatóak lesznek.
2015. augusztus 06.
Videó
gasztronómia
Magyar lángos – New York
Az utcai gyorsfogyasztású ételek hazájában, a különféle burgerek és egyéb csemegék földjén új konkurencia jelentkezett 2014 tavaszán a New York utcáin felbukkanó mozgó áruda, a Lángos Truck alakjában. A magyar eredetét nem tagadó, sőt hangsúlyozó vállalkozás akkor került igazán a közérdeklődés fókuszába, amikor a nagy múltú és nagy tekintélyű napilap internetes kiadása beszámolt róla gasztronómiai rovatában. (Volk)
2015. július 31.
NolBlog
gasztronómia
Indul a gasztro-Uber
NOL
2015. július 22.
Gazdaság
gasztronómia
Mediterrán fűszeres rizses csirke
Balázsy Panna, egykori műsorvezető, a Globalista Konyha egyik alapítója arab ihletésű rizses húst készít rengeteg fűszerrel és fügével. A speciális elkészítési mód mellett a gyerekei étkezési szokásait is megtudhatjuk.
2015. július 19.
Videó
gasztronómia
Tökspagetti uborkás húsgolyóval
Egy ripsz-ropsz nyári ételt készítettünk ezen a héten Szatmári Ferivel, aki újragondolta a tökfőzelék fogalmát. A paradicsomos tökspagettit pedig kovászos uborkás húsgolyóval tálalta.
NolTV
2015. június 25.
Videó
kritika
Elégedetten távozott a világ egyik legnagyobb étteremkritikusa
Andy Hayler Magyarországon járt, itt léte alatt pedig öt étteremben is megfordult. Imádta a budapesti Olimpia nevű helyet, és az Anyukám Mondta is elnyerte a tetszését, az Onyxban azonban sokallta a borok árát.
2015. június 19.
Mozaik
gasztronómia
Barbárok gyökeréből főztünk
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója rebarbarából és piros bogyós gyümölcsből készít szörpöt.
Szemere Katalin
2015. június 18.
Videó
gasztronómia
Édes pesztó citromfűből
Citromfűből és marcipánból készít édes pesztót eperhez, fagyihoz, desszertekhez Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója. Mi sem gondoltuk, hogy ennyire jó!
2015. június 11.
Videó
gasztronómia
Édes pesztó citromfűből
Citromfűből és marcipánból készít édes pesztót eperhez, fagyihoz, desszertekhez Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója. Mi sem gondoltuk, hogy ennyire jó!
2015. június 11.
Kultúra
gasztronómia
Bodza bolondítja az eperlekvárt
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója megmutatja, hogyan hülyíti meg az eperlekvárt.
NolTV
2015. június 04.
Kultúra
gasztronómia
Bodzás eperlekvár
Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója megmutatja, hogyan hülyíti meg az eperlekvárt.
NolTV
2015. június 04.
Videó
gasztronómia
Magyar borról áradozik a Wall Street Journal
A Wall Street Journal újságírója a lap áprilisi számában említi meg a Frittman Borászat 2013-as cserszegi fűszeresét, amely egyike a világ legjobb borainak, amelyről sohasem hallott még.
2015. június 03.
Mozaik
gasztronómia
Több mint 80 fagyi közül választják ki az év legjobbját
Idén több mint 80 alkotás közül választják ki az év fagylaltját. A hétfői megmérettetésnek már hagyományosan a soltvadkerti Szent Korona Cukrászda ad helyet, ahol egyúttal a Magyarország tortája verseny előzsűrizését is megtartják.
2015. június 01.
Mozaik
Magyarország
A sertésvégbél archaikus formája
– Rettenetes – sóhajtott Horváth Tamásné, amikor szombat délután hatkor elhagyta a fekedi Stifolder Fesztivál kóstoló sátrát, ahol 78 szalámit ízlelt végig fél óra alatt. Az ötvenes éveit taposó lánycsóki asszony, látva meglepetésemet, mosolyogva így folytatta: – Rettenetesen jó. Elveszik az ember a csodás ízekben. Felfoghatatlan ez a sok finomság.
Ungár Tamás
2015. május 31.
Kultúra
gasztronómia
Savanyúság spárgából: Dekoratív és meg is lehet enni
A konyhát is feldobja a dekoratív spárga és répa savanyúság, melyet Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója sajtokhoz, sonkához, rakott krumplihoz, paprikás krumplihoz, ragukhoz és salátákhoz is ajánl.
NOL
2015. május 28.
Mozaik
gasztronómia
Csemege spárga és répa
A konyhát is feldobja a dekoratív spárga és répa savanyúság, melyet Kaldeneker György, a Lekvárosház alapítója sajtokhoz, sonkához, rakott krumplihoz, paprikás krumplihoz, ragukhoz és salátákhoz is ajánl.
NOL
2015. május 28.
Videó
Magyarország
Ön finanszírozna magyar közpénzből nemzetközi szakácsversenyt? Szavazzon!
2015. május 25.
Belföld
gasztronómia
Így sütött parasztkenyeret Dragomán György
Dragomán György isteni, ropogós kenyeret süt adalékanyagok nélkül, négy alapanyagból: vízből, lisztből, élesztőből vagy kovászból és sóból.
NOL
2015. május 21.
Mozaik
gasztronómia
Dragomán-féle parasztkenyér
Dragomán György isteni, ropogós kenyeret süt adalékanyagok nélkül, négy alapanyagból: vízből, lisztből, élesztőből vagy kovászból és sóból.
NOL
2015. május 21.
Videó
állatvédelem
„Olyan a libamáj, mint a cigaretta”
Legalább az Európai Parlament éttermeiből kitiltaná a libamájat a libatömést ellenző lobbi. Franciaország a gasztronómiai hagyományokra hivatkozva ellentámadásba lendült – és persze a libamájtermelő „nagyhatalom” Magyarország sem a szárnyasok pártján áll.
Pócs Balázs
2015. május 19.
Külföld
4
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól