hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“étterem”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
Budapest
A Borkonyha nyerte el a harmadik magyar Michelin-csillagot
Costes, Onyx és a Borkonyha - újabb hazai étterem kapott Michelin-csillagot.
2014. március 12.
Gazdaság
farsang
Torkos csütörtök után jön a Mozgós péntek
2014. március 06.
Mozaik
vendéglátás
Kevésbé torkosak
Felére csökkent a Torkos Csütörtökön féláras fogyasztást kínáló éttermek száma a korábbiakhoz képest, jó hír viszont, hogy az akciózó 617 étterem mindegyikében ugyanazt az étlapot találják a vendégek, mint bármikor máskor.
Sándor Tünde–Varga G. Gábor
2014. március 06.
Gazdaság
gasztronómia
Újabb háromcsillagos séfet avattak
Arnaud Lallement személyében idén újabb háromcsillagos séfet avatott hétfőn a Michelin hotel- és étteremkalauz francia kiadása.
Puskás Anikó
2014. február 24.
Mozaik
étterem
Nem kapott bacont a szendvicsbe, rálőtt az étteremre
Az amerikai nő néhány hamburgert szeretett volna venni vasárnap hajnalban és mivel a rendelésből kimaradt a bacon, a gyorsétterem kárpótlásul felajánlott neki másnapra ingyenszedvicset. Pechükre abból is kifelejtették a bacont...
Puskás Anikó
2014. február 12.
Mozaik
fogyasztóvédelem
Csirkének látszó valami a McDonald'sban
A gyorsétteremlánc grillezett csirkemellként hirdette a valójában darált, pácolt és formázott csirkepüréből készült termékeit.
Batka Zoltán
2014. január 08.
Gazdaság
rivalda
Egyszeri fogások
Üzletembernek tanult, de szakács lett belőle. Az angol Josh Katz hiába ment Ausztráliáig, hogy szerezzen magának egy jó befektetésnek tűnő szakmát, minden pénzét jóféle ételekre költötte.
Szemere Katalin
2013. december 07.
Archívum
fogyasztóvédelem
McDonald's: Nem az dönt, a fogyasztó mit ért "csirkehús" alatt
A versenyhivatal szerint a McDonald's megtévesztette a vásárlóit, amikor csirkehúsnak tüntette fel a darált csirkehúsból és más összetevőkből készült termékeit. A gyorsétteremlánc szerint a fogyasztókat ilyen mélységig nem érdeklik a részletek, de ha kell, tájékoztatják majd őket erről is.
Batka Zoltán
2013. december 05.
Gazdaság
rivalda
Élet aprítva, turmixolva
Sütőtökleves, töltött káposzta tejföllel, kókuszszelet. Egy hétköznapi ebéd átlagos menüsora ez – gondolhatnánk, de ez csak akkor lenne igaz, ha hétköznapjainkon rendszeresen nyers ételeket fogyasztanánk. Olyanokat, amelyeket nem főznek, és nem is sütnek meg, és amelyekben nincsen se tojás, se tej, se glutén, se hús.
Varga Dóra
2013. december 01.
Mozaik
gasztronómia
Ételrendelés á la magyar
A magyarok még mindig rajonganak a pizzáért, legtöbbször ezt az ételt rendelik, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy a virágkorát élő hamburger mellett teszik le a voksukat, derül ki a Foodpanda ételrendelő oldal adataiból.
2013. november 23.
Mozaik
gasztronómia
Ismét TableFree Éttermi Napok a fővárosban
Ismét kedvezményes áron kínálja különleges menüit a főváros számos étterme a TableFree Étterem Napok keretében november 22. és 29. között.
Veres Dóra
2013. november 10.
Mozaik
étterem
Eladó London leghíresebb magyar étterme
Gay Hussar a híres-hírhedt londoni vigalmi negyed, a Soho keleti szélén húzódik meg egy kis utcában immár hatvan éve. A hely brit nagypolitika balszárnyának törzshelyeként is évtizedekig közismert volt.
Puskás Anikó
2013. október 26.
Mozaik
étterem
Tilos a beszéd: nem mindennapi étterem nyílt New Yorkban
New Yorkban nyílt egy étterem, ahol étkezés közben nem szabad beszélni. A séf célja, hogy a vendégek több figyelmet fordítsanak az ételre, mint a beszélgetésre.
Puskás Anikó
2013. október 11.
Mozaik
rivalda
Befőtt-túra
A befőttesüvegek tartalma általában egyszerű, kivéve ha a párizsi Boco kerül szóba. Kevesen gondolnák, hogy egy teljes gourmet menüsor is elfogyasztható akár befőttesüvegből is. A Ferniot fivérek, Albert és Vincent nemcsak álmodoztak erről, meg is valósították.
2013. október 06.
Mozaik
rivalda
Tündér árnyak közt
Nyitvatartási idő itt nincs, de a helynek azért megvannak a saját törvényei. A Calgary Antik Drink Bar, népszerű nevén a Tündérbár belül leginkább egy török bazárt idéz. A vitrinből porcelánbabák tartják szemmel a betérőt, hátul egy pianínó várja, hogy valaki megszólaltassa. A sötét sarkokban elmúlt korok szellemei gubbasztanak. A tulajdonos, Szabó Viktória (képünkön) jóban van az emlékekkel, az italok mellé hihetetlen történeteket kínál.
2013. október 05.
Mozaik
Székesfehérvár
Tömeges rosszullét egy székesfehérvári gyorsétteremben
Többen fojtogató, furcsa szagot éreztek, könnyeztek, köhögtek és rosszullétre panaszkodtak péntek este egy székesfehérvári gyorsétteremben - írja a feol.hu,
Veres Dóra
2013. október 05.
Mozaik
Kína
Szívesen vacsoráznak toaletten a kínaiak
Akár a toaletten, az A380-as típusú repülőgépen ülve vagy Mao Ce-tung korát idéző falak közt is fogyaszthatják vacsorájukat a kínai étteremlátogatók, egyre több ugyanis a témaparkok mintáját követő témaétterem az országban.
2013. szeptember 26.
Mozaik
gasztronómia
Kistérségi vendéglátó
A gasztroturisták pontosan tudják, hogy egy régió életéről – gazdálkodásáról, kultúrájáról, az ott élő emberekről – egy falu vagy egy kisváros éttermébe betérve tudhatjuk meg a legtöbbet. Ez persze csak akkor igaz, ha az étterem, amit kiválasztunk, nem csak egy kirakat. Sokkal inkább egy valódi közösségi tér.
2013. szeptember 18.
Mozaik
gasztronómia
Helyi értékek
A Rókusfalvy fogadó az elmúlt 10 évben már régóta kitört a titkos tipp kategóriából, nem utolsósorban a Budapestközeli borrégióban rendezett hangulatos fesztiválok miatt. De különösebb esemény nélkül is megér egy kirándulást a falusi idillel tarkított gasztronómiai élmény.
2013. szeptember 16.
Mozaik
gasztronómia
Valami vadság
A Vár alatt, a Tabán hűlt helyén, kitűnő és szó szerint kiemelt pozícióban, patinás saroképületben igyekszik a több évszázados történelmi hagyományt inspiratív fogásokban megfogalmazni ez a csendes eleganciával áthatott vendéglő.
2013. szeptember 13.
Mozaik
5
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól