galéria megtekintése

Titkokat árult el Charlie Sheen életéről egykori alkalmazottja

3 komment

NOL
NOL

Kitálalt a sajtónak a HIV-pozitív diagnózisával nemrég nyilvánosság elé állt Charlie Sheen egykori asszisztense. A 34 éves férfi elmesélte, hogyan tudta meg, hogy munkaadója beteg, és hogy ez mivel járt számára a mellette töltött években a bulikon, a forgatások alatt és a hétköznapokban.

Steve Hannak, Charile Sheen egykori személyi asszisztensének, aki 2011-óta dolgozott a filmsztár mellett, csak egy 2012-es őrült házibulin tűnt fel, hogy munkaadójával valami nagy baj van. Az igazságra fél évet kellett még várnia, a színész egy érzelmes szilveszteresti privát beszélgetésben árulta el neki, hogy HIV-fertőzött.

Egy kábítószerekben és prostituáltakban bővelkedő estén Sheen egy késsel játszadozott, amikor megvágta magát, a vére pedig kifröccsent a szőnyegre. A barátai viccelődni kezdtek, mondván, Charile-nak tigrisvér folyik az ereiben, ám amikor az egyik barát meg akarta érinteni a szőnyegen keletkezett foltot, a színész rákiabált: ne nyúlj a véremhez, ne érintsd meg! A barát meghökkent, nem tudta mire vélni ezt az indulatosságot.

„Nagyon furcsa reakció volt, úgy tűnt, őszintén aggasztja, hogy valaki hozzáérhet a véréhez" – mondta el Han a Daily Mailnek adott exkluzív interjújában.

 

Mivel egy őrült buli kellős közepén tartottak, a vendégek látszólag hamar napirendre tértek a dolog fölött, de a személyi asszisztens szerint ott lógott a levegőben az értetlenség. Ő maga sokáig azt hitte, hogy Sheen talán hepatitiszes. Nem tudta, hogy a színész már egy éve HIV-fertőzött, mert kínosan rejtegette az igazságot legközelebbi ismerősei előtt is.

A vallomás 2012 decemberében történt, amikor Sheen lemondott egy szilveszteri mexikói utazást, így ő és kis társasága, köztük Georgia Jones pornószínésszel, a sztár otthonában maradt, hogy szűk körben együtt ünnepeljenek. Azon az estén Han összeveszett a biztonsági személyzet egyik tagjával, aminek az lett a vége, hogy az asszisztens és a színész kettesben elvonultak beszélgetni a konyhába.

„Nagyon őszinték voltunk egymáshoz, az érzéseimről beszéltem neki, és elmondta, mi volt a baj a testőrrel, és ő is elkezdett beszélni a problémáiról. Azt mondta, az élet nem tökéletes. Aztán egyszer csak kibökte: HIV-pozitív vagyok" – emlékszik vissza Han, aki teljesen összetört a bejelentéstől, de Sheen igyekezett megvigasztalni azzal, hogy ez még nem a halálos ítélete, és jó orvosi kezelést kap.

Az őszinte beszélgetés alapvetően megváltoztatta az asszisztens és munkaadója viszonyát. Han feladata lett a tabletták kikészítése minden este. Ha reggel, amikor bevitte a kávét, azt látta, hogy a színész nem vette be a pirulákat, akkor gondoskodott arról, hogy a szeme láttára lenyelje azokat. Néha Sheen olyan gyenge volt, hogy a szájába kellett tenni a gyógyszert, a kezelés miatt ugyanis szinte állandó rosszulléttel küzdött.

„Ezerötszáz dollárt fizetett naponta egy szakácsnak, de az ételeket gyakran érintetlenül hagyta, ott álltak a hűtőben, fóliába csomagolva" – mondta Han a lapnak.

A színész erősen titkolta, hogy kezeléseket kap, csak egy maréknyi ember tudott róla, min megy keresztül. A sima barna papírzacskókba csomagolt pirulákat Hannak kellett elhoznia dr. Robert Huizenga irodájából, a vérvétel miatt gyakran érkező nővérnek pedig a házat megkerülve kellett bejutnia a Beverly Hills-i kúriába, hogy ne keltsen feltűnést.

Mindeközben a forgatások és a féktelen bulik folytatódtak. Sheen gyakran tartott orgiákat, fizetett prostituáltaknak, egyszerre többnek is. Ezeken a bulik az asszisztense is részt vett, de hogy Sheen szobájában hogyan zajlott a szex, azt nem látta, mert bár a színész nem csinált titkot féktelenségéből, a szexuális életének részleteit megtartotta maga és a partnerei számára. Han egy pikáns részletet osztott csak meg a sajtóval: állítása szerint Sheen nagy mennyiségben használt egy bizonyos bőrszárazságra való gyógykrémet síkosítóként.

Az otthoni bulikat leszámítva Sheen zárkózottan élt. Munka után nem ment el sehová és a hétvégéket is privát körben töltötte el. Amíg Han Sheennek dolgozott, elutaztak együtt Izlandra, Skóciába, Mexikóba és Kolumbiába is. Ilyenkor előfordult, hogy kimaradt egy-egy vizsgálat, de a gyógyszereket Han szerint a színész mindig beszedte.

Ám nem csak azokat. A szállodai szobái mindig dugig voltak kábítószerrel, alkohollal, a levegőt pedig sűrű füst töltötte be, mivel Sheen egyik cigiről a másikra gyújtott.

Az, hogy ez az életvitel nem tartható így sokáig, az Anger Management forgatásai alatt vált világossá. Az asszisztens úgy emlékszik vissza, hogy Sheen akkor nagyon keményen és lelkiismeretesen dolgozott és látszott, hogy kezd kimerülni. Mindeközben továbbra se tudta róla szinte senki, hogy HIV-fertőzött.

2011-es összeomlását, amikor ki is rúgták a CBS-en futó Két pasi meg egy kicsiből, mindenki a drogok és az alkohol hatásának tudta be.

„A színfalak mögött Charlie nem volt olyan őrült, mint az emberek gondolták. Az úgynevezett összeomlás egyféle reklámfogás volt. Azt akarta, hogy az emberek észrevegyék, de fordítva sült el és elkezdték azt gondolni, hogy egy kicsit megőrült" – meséli Han.

Bár a színész a közvélemény szemében egy kisiklott sztárrá kezdett válni, akik ismerték, továbbra is nagyon szerették. Ennek egyik oka – mondja Han –, hogy nagyon nagylelkű. A barátaival, a személyzettel, és a vele pénzért szexelő nőkkel is. A pénzért cserébe sokszor nem is várt semmi egyebet, csak hogy együtt lógjanak vele. Mint az utóbbi időben kiderült, bár a színész igyekezett őszinte leni partereivel, a lányokkal azért titoktartási egyezményt íratott alá. Ilyet egyénként Han is aláírt.

A nagy vallomásról az egykori asszisztens azt mondja, Sheen jól tette, hogy kiállt végre a nyilvánosság elé, de nagyon megviselik a sajtóban megjelent féligazságok miatti támadások, pedig van baja anélkül is, hogy ezek miatt bánkódjon.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.