hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Húsleves - maceszgombóccal vagy velős csonttal?
Itt az ősz, kezdődik a forró levesek szezonja. Zsófi és Kata húslevest tesztelnek Pesten és Budán, velős csonttal majd maceszgombóccal.
2011. október 14.
Videó
Oroszország
Húsos pitében szolgálta fel apósát
Nagy hatással lehetett Tim Burton Sweeney Todd című filmje arra az orosz szakácsra, aki megölte, ledarálta, majd húsos pitében szolgálta fel apósát egy szeptemberi vita után.
Ágoston Zoltán
2011. október 10.
Külföld
rivalda
Csók, harapás, élvezet
– A jó sör demokratikus alapjog – állítja a Főzdefeszt, a kézműves sörök második alkalommal megrendezett fesztiválja.
Zalán Eszter
2011. október 08.
Mozaik
gasztronómia
Ezt a ceruzát nyugodtan rághatja!
Angyal Gábor
2011. október 07.
Mozaik
gasztronómia
Szürkemarha carpaccio és ehető végű ceruza
A 2011-es budapesti Design Héten most először gasztronómiai kínálat is volt speciális receptekkel, ajándéktárgyakkal az idei téma, a "couleur locale" jegyében. Az is kiderült, most már a ceruzát nem csak a grafit és a fa ízéért érdemes rágni.
2011. október 07.
Videó
gasztronómia
Török paradicsomot hozott Zsófi Isztambulból
Mautner Zsófia ezen a héten a török lencsés padlizsánragu fortélyaiba avat be minket. Küldje el Ön is saját, padlizsános receptjét, a legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet vagy ebédelhet! Készítették: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. szeptember 30.
Mozaik
játék
Mualle Isztambulból + Játék!
Mautner Zsófia a ezen a héten a török lencsés padlizsánragu fortélyaiba avat be minket. Írja meg a videó alatti kommentekhez saját padlizsános receptjét! A legjobb ötlet beküldője a Baldaszti's-nál reggelizhet, vagy ebédelhet! Készítették: Mautner Zsófia, Szemere Katalin, Novinszki Tamás
2011. szeptember 30.
Videó
egészség
Aki sokat tévézik, egészségtelenebbül táplálkozik
A tévénézéssel töltött idő összefüggésben van a kalóriadús rágcsálnivalók és az egészségtelen üdítőitalok fokozott fogyasztásával - figyelmeztetnek a szakértők egy átfogó tanulmány eredményeire támaszkodva.
2011. szeptember 25.
Mozaik
rivalda
Hirtelen halál a hab alatt
Hová álljanak a „belgák”? – kérdezi az ismert vicc poénja. Az aktuális válasz: mostanában épp a „bárpult” közelébe, mégpedig a budapesti Vajdahunyad várában található Mezőgazdasági Múzeumban.
Szőcs László
2011. szeptember 24.
Mozaik
gasztronómia
A magyar csoki krémje
Mitől jó a jó csokoládé? Miért kell bele mindenképp cukor? Mi a különbség a tömeg- és a kézműves termékek között? És tényleg egészséges? Gasztronómiai sorozatunkban megnéztük néhány vezető magyar csokoládéműhely remekét és választ kapunk a kérdésekre.
2011. szeptember 23.
Mozaik
gasztronómia
A magyar csoki krémje
Gasztronómiai sorozatunkban megnéztük néhány vezető magyar csokoládéműhely termékét, és közben megkérdeztük, mitől jó a csoki, mennyiben egészséges.
2011. szeptember 23.
Videó
Ukrajna
Halálra falta magát egy liter tejfölért
Belehalt a győzelembe egy evőverseny részvevője az ukrajnai Tokmakban.
2011. szeptember 22.
Mozaik
gasztronómia
Schmitt elnöki érdemérmet adományozott a Kistücsöknek
A Köztársaság elnökének díszoklevele éremmel elismerést kapta két évtizedes, a helyi gasztronómia és borkultúra hagyományait ápoló kiemelkedő színvonalú tevékenységéért Csapody Balázs, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosa.
Bednárik Imre
2011. szeptember 21.
Mozaik
gasztronómia
Ez Michelin-csillagot ér: krumplis tészta habszifonból!
Hogyan készítenék a krumplis tésztát egy londoni Michelin-csillagos étteremben? Egyáltalán előfordulnak magyar ételek az étlapjaikon? Mautner Zsófia vendége Bernáth József, a londoni Atelier Robuchon étteremből. Készítette: Takács Mária, Szemere Katalin
2011. szeptember 17.
Mozaik
rivalda
Pár harapás luxus
Gombóc Artúr mindennél jobban szerette a csokoládét. Ha megkérdezték tőle, melyiket szereti a legjobban, habozás nélkül sorolta, hogy a kereket, a szögletest, a hosszút, a rövidet, a gömbölyűt, a lapost és úgy általában minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. Sarah Jane Evans szintén nagyon szereti a csokoládét, a brit szakíró azonban sokat is tud a csokoládéról. Például azt, hogyan kell szakértő és ínyenc módon kóstolni, ízlelni, élvezni ezt a remek édességet.
Dési András
2011. szeptember 17.
Mozaik
gasztronómia
Krumplis tészta habszifonból
Hogyan készítenék a krumplis tésztát egy londoni Michelin-csillagos étteremben? Egyáltalán előfordulnak magyar ételek az étlapjaikon? Mautner Zsófia vendége Bernáth József, a londoni Atelier Robuchon étteremből. Készítette: Takács Mária, Szemere Katalin
2011. szeptember 16.
Videó
fesztivál
Csokoládé és édességfesztivál
A sikeres külföldi csokoládé és édességfesztiválok után idén hazánkban is megrendezik az Édes Napok Fesztiválját 2011. szeptember 16–18. között a budai Várban.
Sándor Tünde
2011. szeptember 14.
Utazás
fesztivál
Bor tér Szegeden
A kiváló termelők nagyszerű borai mellett a szőlőtermesztés és borkultúra szegedi hagyományait is megismerhetik azok, akik szerdától ellátogatnak a szegedi Dóm térre, ahol Bor tér néven új gasztronómiai fesztivál kezdődik.
2011. szeptember 12.
Mozaik
rivalda
Kulináris csapdák
Mit szólnának egy olyan vacsorához, ahol az étkezés a kávéval, a süteménnyel kezdődne, és az előétellel fejeződne be? De mégsem, mert minden olyan, mintha. A kávé valójában sötét gombaleves-koncentrátum tormahabbal.
Szemere Katalin
2011. szeptember 10.
Mozaik
gasztronómia
Most megtudjuk, milyen a jó hamburger
Nem gyorséttermi hamburgereket teszteltünk, hanem a csúcséttermi Big Bock Beef Burgert, a Borbíróság kacsaburgerét és a Manga Cowboy Sayonara marhaburgerét, bitang kamikaze szósszal. Receptet is mutatunk, a házi ketchupét meg a kacsaburgerét, és Mautner Zsófi elmondja a jó hamburger kritériumait.
2011. szeptember 09.
Mozaik
39
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól