hirdetés
Legolvasottabb
Rovatok
Címlap
Belföld
Vélemény
Gazdaság
Külföld
Videó
Sport
Kultúra
Mozaik
Tud/Tech
Autó
Friss hírek
Galéria
Nolblog
Adatvédelem
Impresszum
Hírmátrix
“gasztronomia”
További friss hírek
Videók
Szilágyi Áron: Nélkülük nem sikerült volna - 10 éves a MOL Új Európa Alapítványa (X)
„Vannak ennél fontosabb dolgok is” - az ország legnagyobb szavazókörében jártunk
Videó a Teréz körúti robbantóról
Szögek borítják a Teréz körutat egy nappal a robbanás után
Koncz Zsuzsa új lemeze felér az elmúlt évek tüntetéseivel
„Megnyugtat, hogy nem lettünk mindannyian zombik” - megnyílt a 16. ARC
Így ebrudaltak ki otthonából egy újabb devizahiteles családot
Még több videó
gasztronómia
Szilveszteri trükkök - Chili a szembe
Gasztrobloggerünk, Mautner Zsófia azoknak segít az év utolsó napján, akik még mindig nem tudják, mivel várják a barátokat az esti bulira. Ajánlatunk: ázsiai szendvics, különleges pattogatott kukorica, és két fantasztikus koktél az NOBU bartenderével. Az ötletek persze egész évre érvényesek! Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2010. december 31.
Videó
gasztronómia
Ehető ajándékok karácsonyra Mautner Zsófitól
2010. december 24.
Mozaik
gasztronómia
Ehető ajándékok karácsonyra
Még ma is elkészíthető ehető ajándékokkal, házi tejkaramella-likőrrel és zöldcitromos kókuszcsókkal kíván szép karácsonyt a NolTv stábja. Gasztrobloggerünk, Mautner Zsófia édességeit a designer Kadlicskó Bea dobozaiba csomagoltuk be gyorsan, ügyesen.
2010. december 23.
Videó
Belgium
Arany völgy
A mai Belgium Luxemburg tartományának egy eldugutt szegletében 1070-ben alapított apátság 1132-től tartozik a cisztercita rendhez. Területén - a világon egyedülálló módon - ma is ugyanaz a rend működik. A szerzetesek pedig sört és sajtot állítanak elő.
2010. december 23.
Utazás
könyv
Larousse gasztronómia - magyarul
Különleges könyv jelent meg a Geopen Kiadó gondozásában: a Larousse gasztronómiai lexikon. Az első ilyen jellegű Larousse-kötet egyébként 1938-ban látott napvilágot először francia nyelven, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrása - magyarul viszont első alkalommal vehetik kézbe a konyhaművészet művelői és pártolói.
Bárkay Tamás
2010. december 20.
Kultúra
alma
Ötcsillagos morzsás almadesszert
Csak pár szem csillagánizst dobtunk a pho-levesbe a múlt héten. Mi legyen a többivel? Kavarjuk a kínai ötfűszer-keverékbe, amely remek szójaszószos ételekre, kacsamellre, csokoládékrémbe. Mautner Zsófi most megmutatja, hogyan készül az isteni Ötfűszeres, morzsás almásdesszert. Készítette: [url=http://www.noltv.hu/search/?w=cikk&find=j%E9ssy+g%E1]Perjéssy Gábor[/url], [url=http://www.noltv.hu/search/?w=cikk&find=szemere]Szemere Katalin[/url].
2010. december 17.
Videó
alkohol
A világ legrégebbi iható pezsgőjét kóstolhatták Franciaországban
Becslések szerint 200 éves pezsgőt ízlelhettek meg francia borszakértők egy reimsi kóstoláson.
2010. december 14.
Mozaik
gasztronómia
Megy a levesbe! A Bock Bisztróban kóstoltuk, Zsófival megfőztük - Videó
2010. december 12.
Mozaik
gasztronómia
PHO a leves!
Leves reggelire? Ez eddig nem jutott eszünkbe, innentől fog. Megkóstoltuk ugyanis az egyik legsikeresebb séf, Bíró Lajos kedvenc vietnami pho-levesét. Mautner Zsófi megmutatja, a pho otthon is megfőzhető, az eredeti receptet szakértővel vitatja meg. Készítette: Szemere Katalin, Vörös Eszter, Perjéssy Gábor
2010. december 10.
Videó
gasztronómia
Főzzünk Mautner Zsófival - ezúttal chilis-vaníliás csirkét
2010. december 03.
Mozaik
gasztronómia
Grillcsirke másképp
Mennyire csíp a tömegoszlatáshoz használt paprikaspray? Új, gasztronómiai sorozatunkban ismerkedünk kicsit a chilivel és a vaníliával, majd összehozzuk velük a grillcsirkét is. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor, Vörös Eszter
2010. december 03.
Videó
gasztronómia
Chili a szembe - grillcsirke másképp
Mennyire csíp a tömegoszlatáshoz használt paprikaspray? Új, gasztronómiai sorozatunkban ismerkedünk kicsit a chilivel és a vaníliával, majd összehozzuk velük a grillcsirkét is. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor, Vörös Eszter
2010. december 03.
Videó
gasztronómia
Receptek birsalmaszezonra
A birsalmából nemcsak sajt készülhet, hanem sütemény, krémleves, vagy akár ínyenc köret is.
2010. november 30.
Mozaik
gasztronómia
Csak tessék: Mautner Zsófia mindenkit vendégül lát
Új, gasztronómiai sorozatunkban Mautner Zsófival, a Chili és Vanília gasztroblog írójával apró fortélyokat, pár száz forintos fűszereket, szószokat fogunk bemutatni, éttermekbe és kifőzdékbe látogatunk, menő séfekkel és őstermelőkkel beszélgetünk, sütünk, főzünk. De először lássuk, ki fog főzni ránk, honnan szerzi be az alapanyagokat, mivel foglalkozik!
2010. november 28.
Mozaik
gasztronómia
Szenzáció: magyar aranyérmes a szakács-világbajnokságon!
Idén Luxemburgban került sor a négyévente megrendezett gasztronómiai világkiállításra és vásárra. A 20 ezer négyzetméteres csarnokban öt napig tartó eseményen több mint 2400 séf és cukrászmester vett részt a világ 53 országából. Összesített egyéniben Varga Károly lett a szakácsművészet világbajnoka. Készítette: Tálas Péter
2010. november 27.
Mozaik
gasztronómia
Chili a szembe - Mautner Zsófia
Új, gasztronómiai sorozatunkban Mautner Zsófival, a Chili és Vanília gasztroblog írójával apró fortélyokat, pár száz forintos fűszereket, szószokat fogunk bemutatni, éttermekbe és kifőzdékbe látogatunk, menő séfekkel és őstermelőkkel beszélgetünk, sütünk, főzünk. De először lássuk, ki fog főzni ránk, honnan szerzi be az alapanyagokat, mivel foglalkozik. Készítette: Szemere Katalin, Perjéssy Gábor
2010. november 26.
Videó
gasztronómia
Vérnász Holdraszállás után
Hétfőn este fogadta első vendégeit a budai Városmajor utca 88. szám alatt megnyitott Hold bisztró. Noha a design a Holdat jeleníti meg, leendő vendégeinket földi javakkal szeretnénk elhalmozni, s úgy tekintünk az étteremre, mint a gasztronómia templomára - mondta Bodansky György, az étterem vezetője.
2010. november 24.
Utazás
Magyarország
'Zabálták' a románok a magyar kolbászt
Elözönlötték a román turisták a 14. alkalommal megrendezett békéscsabai kolbászfesztivált. A csabai kolbász mellett a nagylaki szalámi volt a "sztár".
2010. november 02.
Mozaik
gasztronómia
Történelmi csemege
Mit „tudhat” az a sütemény, amelyet fadobozban, sózott szárazjég között társzekereken zötyögtetnek több száz kilométeren át Európa legelőkelőbb szalonjaiba, és amelynek a hamisításával a fél kontinens megpróbálkozik? Az idén 125 éves dobostorta titkának nyomába eredtünk.
2010. október 27.
Kultúra
könyv
Egy édes titok nyomában
Mit „tudhat" az a sütemény, amelyet fadobozban, sózott ég között társszekereken zötyögtetnek több száz kilométeren át Európa legelőkelőbb szalonjaiba, és amelynek a hamisításával a fél kontinens megpróbálkozik? Az idén 125 éves dobostorta titkának nyomába eredtünk.
2010. október 26.
Kultúra
45
hirdetés
Top cikkek
hirdetés
NOL Piactér
TOP 50 megfizethető étterem
1290 Ft
Sportfogadás + Nemzeti Sport
11970 Ft
Manager Magazin előfizetés
9800 Ft
Auto-Motor előfizetés
590 Ft-tól